Tiny Hand

DiGi iPhone 4 Me

 Saturday, September 25, 2010

DAY-1


wahh...!!!

sini...situ...sana...sini
sume orang dok bercerita tentang iPhone 4 ni...


ape yang menarik..?
hahaha...
sangat menarik!


korang pon tau misti menarik kan...?


sini...situ...sana...sini
banyak blog² dok bercerita pasal iPhone ni..
sume pon taktau nak pilih provider yang mana..
DiGi ke Maxis...


kalau sesapa tanya i,
of coz laaa i will recommend DiGi...
(saya bukan bekerja dengan DiGi ok!)


sila tengok rate utk iPhone dia..
ade korang dapat kat provider lain rate camnii???


i adalah 1 of DiGi user :)
veryyy veryy veryy satisfied with the services :)
(cerita pasal iPhone, tros cakap i i) :p


actually i bukan pakai iPhone pon..
i pakai BB je :)
memula tu tamau gak pakai BB
tapi,
DiGi offer baikkkkkkkkkk punya..
so, kenapa nak tolak rezeki kan..?
sanggup tu gi LOWYAT semata² :p
hehe...



tapi...
kalau ada peluang nak pakai iPhone, ape salahnyeee :)
i loikeee!!!
DiGi sila baik hati bagi i iPhone sebijik..
sebab masa raya aritu anda baik hati kasi ni :)
dalam ni ada tudung, brooch, kurma & butang baju melayu :)
thanx DiGi...
i memanggg LuV u :)


DiGi berkata:
Apesal lak aku kene kasi kau iPhone ni?
kau sape?



Cik eh Puan Zareena berkata:
Alaaaa..... kasi aa. aku suka iPhone kau sebab kau kasi rate murah gilerrr!
kalau subscribe dengan kau pasti TIADA CAJ TERSEMBUNYI!
siyes! sebab aku skang pakai BB :)
satisfied!
lagipon aku kan customer kau yang tetiap bulan bayar bill mesti lebih RM600.
pastu masa nak raya ritu kau kan kasi aku goodies :) takkan dah lupa kot...?
'orang kuning' kau tu kan dah ikot aku hampir 3 tahun. dia jaga aku dengan baik.
walaupon aku tak suka kaler kuning (tetapi suka kaler pink) aku tetap suka kau, DiGi.
DiGi di hatiku :)
kau memang d BEST laa!










sebenarnya,
post ni adalah kerana i nak masuk contest menang iPhone dari DiGi :)
kot² laa menang ke :)
ni adalah 1st task (out of 4)
hanya untuk Nuffnangers sahaja :)


so dearies,
wish me luck!



1 comments:

Dhiya 01 October, 2010  

camne nko buat ade button like fb ni? ajarrrrr plsss

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP