Tiny Hand

takziah nuet :(

 Sunday, August 8, 2010



kepada kawan matrix ku,
anda pasti kenal gerangan nya orang ini...

*gambar curik kat fesbuk*


takziah nuar...
semoga ko tabah menghadapi ujian Allah ni :)


nuar ni kawen last year..
Oktober rasenye..
so, wife dia preggy...
last month,
aku dapat berita yg wife nuet ni masuk ICU,
sebab demam denggi...
koma :(

denggi tu denggi berdarah...
dah effect baby dah :(

masa wife nuet tu xsedar kan diri,
baby diaorang meninggal..
meninggal dalam perut...
baby tu 7month dah :(
tapi baby tu x kuar lagi...
sebab mommy nye xsedar kan?
pastu baru air ketuban pecah and baby kuar sendiri :(
mommy still xsedar lagi :(

kasihan kan?

nuet kata,
wife dia still bermurung lagi,
dalam pantang...
dah laa mereka x dok sama2..
sorang kat KL, sorang kat Johor...
weekend je baru jumpe...
hmm..

nuet,
ko kene kasi semangat kat marina tau..
kalo dia down, ko jgn down gak :(

takziah eh nuarr :(
xpe,
at least ada seseorang yg tunggu korang kat pintu syurga :)




Al-Fatihah.......


2 comments:

SHILZ 09 August, 2010  

eh yeke babe,,,sedeynye..sian nuar..hope nuar tabah..Al-FAtihah..

.nina.z. 10 August, 2010  

yerp...
sian kan?
aku kata kat nuet,
"xpe nuet, pasni wat laa lain"
hehe...
saje wat lawak bangang!

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP