Tiny Hand

GADOH: geram + benci = sayang!

 Tuesday, August 24, 2010




rasenye ai tak penah cite kat blog,
bile masanya kitorang gadoh2 manja kan..?

asik cite bende baik2 je..

hehe..



suami = soulmate

dia laa membuat kite happy, bahagia & ceria

tidak lupa,
dia juga yg MENYAKITKAN HATI :p



ni bukan nak buka pekong di dada, tapi biasa laa.. mana penah husband & wife x gadoh.. tipu laa kalo kata x penah gadoh..

xbest kalo x gadoh tau..

tak thrill...

hmm...

thrill laa sangat!



soo............


harini kami gadoh!


gadoh pasal ape?
pasal TUKAR MINYAK ITAM!

see...

bodo2 je gadoh nye..

hehe...


dah la harini mood ai pon x brape nk ok,

so, masing2 xnak ngalah bila gado mulut!
ai siap rase nak lari dari umah lagi :p

hahahaha...

tapi nak lari g mana?

umah mama?

ohh...tidak. harus laa nanti mereka tahu kami bergadoh...

ye laa..

takkan ai berbuka kat umah mama sedangkan
SIDIA tiada bersama..


dah stress2 td bawak kete tak tau hala tujuan,
dah cadang dah tadi takmau balik umah!

biar
SIDIA berbuka sorang2..
lantak.
..!!!
ai tamau ambik tahu!
ade nasik ke tak nak makan,

makanan di hidang ke tak..

huh!


so, ai pon g TESKO dan membeli belah!
plan asal: g tesko. pastu g bazar ramadhan then malam ni nak tido hotel! tamau balik! :( then sok gi keje cam biasa!
*kecil hati*

nak siap2 beli baju tidor & keje kat tesko so that sok leh gi keje dengan ceria!
biar SIDIA tercari2!
padan muka!


pas g tesko ai gi ambik langsir.
hati masih berbelah bahagi..
samada nak lari dari umah ke tak :p
tengok jam dah kul 5.45,


tetiba hati seperti tak sampai hati nak tinggal kan SIDIA :(
fikir: ape SIDIA nak makan berbuka nanti?



setelah berkata2 dengan hati,

bergaduh ngan hati sendiri,

maka,
ai mengambil keputusan,
untuk
PULANG ke pangkuan suami tercinta...

disebab kan dah lewat,

ai singgah di Bazar Ramadhan n beli lauk :)

nanti balik ai masak nasik :)


bila balik umah,
ai tengok
SIDIA ada baring di ruang tamu..
"
ele...misti tunggu ai balik laa tu"
tapi ai buat2 xperasan kan
SIDIA...
ai terus g masak nasik..

then
SIDIA tegur ai
"
dah beli lauk ke?"
sebab jam dah pukul 7 :)
ai pon buat nehen je...

tamau cakap ngan
SIDIA!
*
perang dingin dilancarkan~*

berbuka pon diam jee...
tapi
SIDIA asik ambik air anggur ai..
pastu paw ayam masak merah ai,
dia ambik ayam ai, ai ambik balik!
tanpa bercakap nih...

hehe...
kelakar kan...?

kenapa laa ai x lari je dari rumah cam bebudak remaja skarang ni yg berani lari ke Lombok tu. ai bukan nak lari jauh. kat ipoh ni gak. sok jumpa laa balik...
kenapa laa ai pikir macam2 bila ai nak lari rumah? hmm....


husband & wife gadoh tu baik :)

kasih sayang semakin erat :)

juga,
tidor malam lebih lene :)

hehehe.....


nite~


gambar kredit encik gugel

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP