Tiny Hand

Bila MAMA ...... (sila abiskan ayat)

 Wednesday, July 7, 2010



Bila MAMA .......
MAMA ape?

Bila MAMA dah ada akaun FB.........
huhu..

ye MAMA saye da ada FB :)
BABAH sy yg wat kan..
tp BABAH saye tak wat utk diri dia sendiri...
dia explore FB guna MAMA nye akaun...
bila dah tere, baru sign up kot :p

huhu...
sejak de FB ni,
dah tak call saye dah..
nak tanye pape, chatting je...
sape yg online, habis sume di tegur nye :p




pastu da pandai tukar profile pic...



malam², 2-2 dok depan PC men FB..
*saye x snap pic la plak. sbb dah ngantok sgt :p*
kalo ajak g makan kat luar,
tamau g...
alasan = sebok FB :p

siap create FAMILY ALBUM lagii you!
saye rasa malam kang,
dorang mesti upload pic lagi...
tadi pon mama da tanye saye camni,
"de gambar tu kite ramai² pastu mama nk potong gambar mama & babah je pastu upload kat FB boleh kan?"
hmmm.....

the best part is,
MAMA & BABAH tak datang office sebab men FB kat umah..



so kepada staff²,
sila jangan men FB time keje,
Boss-boss korang memerhati dari umah :p
KANTOI!!!
hahahaha....
*peringatan kepada diri sendiri :p*




p/s: pasni agak malu nak berCIPON ngan incik wan dlm FB :p

2 comments:

Cherrie Pie Sweety 07 July, 2010  

ha ha.. my dad pon dah ada FB..siap call tu tanya, napa tak approve lagi papa punya friend request..paling sweet my mom kata" bang, cepatlah letak married to mah" - yang kat r/ship punya tu.. hahaha.. bahaya okie..kene wat spring cleaning ting tong nie

.nina.z. 08 July, 2010  

hehe..
tu laa ana,
kene berhati² pasni..
nak bercinta dlm FB pon malu dah :p
hahaha...

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP