Tiny Hand

Alhamdullilah

 Monday, July 12, 2010




Alhamdulillah...
Syukur padamu Ya Allah..
dengan Limpah Kurnia Mu...

Alhamdulillah...
Alhamdulillah...
Alhamdulillah...


1. Terima Kasih Ya Allah sebab mengurniakan saya seorang suami yang amat penyayang :)

Honey, u r d best..!
I Luv U soooo MUCH!




2. Terima Kasih Ya Allah sebab memberi saya rezeki yg melimpah :)

Bila ALLAH makbulkan doamu, maka DIA menyayangimu,
bila DIA lambat makbulkan doamu,
maka DIA ingin mengujimu,
bila DIA tidak makbulkan doamu,
maka DIA merancang sesuatu yang terbaik untukmu.
Oleh itu, sentiasalah bersangka baik pada ALLAH dalam apa jua keadaan...
kerana kasih sayang ALLAH itu mendahului kemurkaanNya


*shila, aku ambik ayat ko eyh. aku suka!*




* * *




incik wan takde,
bosan aa...



CERITA 1

Honey saye blikan saye henbeg CO*ACH :)
maseh yanggg:)
hehe..

dia fenin kot tgk saye asik dok jengah2 blog yg jual henbeg :p
ala...
saye tengok2 je...
bukan nk bli pon..
*tipu!!!*
hmm..
memang aa nk bli...
tp dah rasa cam malas nk bli CO*ACH..
sbb cam dah common sgt..

dulu dok gila CO*ACH yg ni..
pas cite adam*aya,
sume pon jual beg ni..
mahal!
RM1+++
hmm...
tadi tgk 1 blog tu,
jual RM830 je!
hampeh tol....!
sib baik da tak minat :p



skang dok cari Marc Ja*cob...
dedulu mahal,
skang dah murah lak :(
yg ni RM890 je...
leather youu!
hmm....






CERITA 2

saye dah ada bedroom set yg baruu :)
before this,
pakai je ape yg ada :)
almari pon takde...


katil dulu = hadiah kawen :)
tapi dah ..............?
hehe....


dia offer skali ngan tilam :)
10 tahun lagi baru bli tilam lain :p
hahah....
long term investment nih...



sila abaikan yg warna merah tu..
sebab 15/07/2010 baru siap yg baru :p
hehe....




CERITA 3

saye dan incik wan berjalan2 melihat rumah2 yg baru dibina & mahu dijual :)
hmmm...
ape lee kome ni suke beno juai memahal...
isk...
kalau laa kitorang bli tanah & wat exactly cam tu,
*ehh...ne leh. ubahsuai sket la. hak cipta terpelihara tu*
kan ke dah leh save RM300k++
btui x..?


tp bg saye memadai lah dgn 2 storey terrace END LOT :)


atau 2 storey semi-D :)


idak laa susah saye nk cuci2 & kemas2..
saye ni bukan rajin sangat! :p

bukan sekarang :)
kami hanya merancang :)
INSYA ALLAH dalam 5 tahun lg :)
AMINN......

5 comments:

Cherrie Pie Sweety 13 July, 2010  

waaa... nak beg mahal2 gak..entah bilalah epit dpt blikan :(
belis endir dah berjaya satu tp bila org bg feeling dia lain heheheh

.nina.z. 13 July, 2010  

nanti epit bli kan laa tu :)
misti ada punyeee :)

ni pon wan beli sebab fenin tgk kite dok asik tengokkk bag je kot :p

pastu dia nak men Fb xleh :p
hehe...

Dyalycious 14 July, 2010  

alhamdulillah...untung nko....post la bag baru mane...

SHILZ 15 July, 2010  

hihi....aku pun suke! hihi

.nina.z. 16 July, 2010  

ko memangg sukeeee selalu shila :)

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP