Tiny Hand

adoiyaaiii....

 Friday, July 16, 2010

*pas korang baca, jangan nak kata aku hek-ele eyh. aku just nk luahkan perasaan je :( aku geram bila ada yg mempertikaikan pemberian suami aku! sedih :( *

*aku rasa cam bangang je wat post ni! cam bangang je gadoh/kecik ati sebab beg coach ori ngan tak ori..! bodoh sangat rasa! bangang je kan??!*


aku lee..
bebulu tol laa ngan kau ni..!

takkkk habis²..
walopon kau takde laa menunjukan sikap tidak puas hati kau tu di depan aku,
tp aku tau kau tak puas hati!
ape yg kau tak puas hati pon aku tatau :p

ape laaaaa yg kau dengki kan kat aku..?


laki aku kasi aku handbag co*ach pon jadi issue ke..?
apesal?
kau jeles?

apeee yg kau jeles sangat ngan aku ni haaa???

oii....
co*ach je laaa...
bukan L*V pon...
x mahal mana pon...

ko paw je laaaa laki ko..!
opss...
BF or wuteva!


kau kan kata kau tak minat co*ach!
banyak org dah pakai laa...
banyak sgt ciplak laa...
itu laa ini laaa...

ehh...
hellooo....
boleh kenal laa coach ori & x ori...


kau tau x...?
aku kecik ati tau bila dengar kau kata,
co*ach yg aku dpt ni x ori.......! :(
sebab bli dari online boutique :(
oii...
mana ko tau laki aku bli kat online boutique?
kalau bli kat online boutique, x ori laaa eyh?
hmm....


aku sayang beg tu.... :(
aku x pakai pon lagi.......
ade aku simpan dalam laci kat umah :(
kau pon x tgk lg beg tu kann :(
mana kau tau yg tu tak ori :(
kalau tak ori pon aku x kisah....
sebab beg tu org yg aku sayang bagi :)



aku kecik ati sebenarnya :(
sampai ati ada yg mempertikaikan pemberian suami aku :(
*emosi*



sabar aku ada tahap nya!


8 comments:

Cherrie Pie Sweety 16 July, 2010  

sabarla yang
memang akan ada jer org yg sentiasa dengki camtu..
kita pon pernah kene, dengan kwn2 baik jugak..
ada kata beg coach yg penat2 pesan dr kwn yg sambung belajar kt US, dia kata cap pasar malam je. Hampeh btul, diala yang tak tau nak differentiate ori ke tak la tu.. heheheh
abaikan jer, takder pekdahnya layan sebab apapun yg kita wat, mesti org tu nk sentiasa lebih jer..
yg ptg kita sendiri yang pakai jer yang tau..sebab niat kita utk self satisfaction, bukan nak menunjuk :)

jgn sedih2 eh yang

.nina.z. 16 July, 2010  

sedey gak laa yangg :(
dia mempertikaikan pemberian suami kite taw..
kalau x ori pon nape :(
x susahkan dia pon :(
gerammmm nyeeee........
taktau ape yg die dengki kan sangat kat kite ni :(

Anonymous,  16 July, 2010  

org mcm ni jgn dilayan sangat. dengki je lebih.

katanya coach dah ramai pakai, tapi cuba awak tanya dia, adakah dia salah seorang dlm ramai2 yg mampu pakai coach tu?? mungkin dia tu tahap LV dgn Hermes je kot, tu yg senang2 mengata dkt org. keeeee.... nak beli vincci pun pk 7,8 kali... kihkihkih.

apa pun, chill ma'am!

SHILZ 16 July, 2010  

be..sape jeles ngan ko nih...

ko cili je mulut die tu!!! ala die jeles xde org nk bg die coach..selalu org bg die beg plastic je gaknye..hahaha..

sabo2..

NINIE... 17 July, 2010  

buat taktau je ek..
org mmg byk mulut...
just be happy ye dgn pe yang ko ada skrg ni.... take care dear

Dhiya 17 July, 2010  

ala dear..persetan kan org yg hek eleh camni. dia tak dpt, dia dengki la ngan ape yg kau ada. mulu org kite tak leh nak tutup, yg penting pemberian tu ikhlas kan? meh sini cite sape ke org bongek ni?

fadillaz 21 July, 2010  

sape la yg nyebok nak ckp ori ke x tu..
sabar je la bebe..org ni mmg mcm2..klu di layan wat skt pala otak je..

.nina.z. 21 July, 2010  

huhu..

thanx honeySSS...

saye mmg ngah bersabar..
korang sila laa sabar juga membaca kemarahan ini..

bia aa orang itu..
ape yg dia dengki kan pon tatau...

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP