Tiny Hand

20.07.2010

 Tuesday, July 20, 2010

20 Julai tahun 2007....
-hari khamis-
my first date bersama SI :)

dah 3 tahun saye kenal SI rupanya :)
*sebelum tu salu sembang thru phone je*
then tgk gambar kat frenster!

sungguh!
hati saya tak berkenan ngan SI :p
seriuss!
memang meluat laa kalau SI calling²..

saya slalu marah² SI....
saya slalu kata saya x suka dia :p
tp SI dengan tenang kata camni,
"awak jumpa la saya dulu, kawan ngan saya dulu baru leh cakap suka ke x suka."
dengan nada confident OK!

bebulu je telinga saya time tu!
hati toksah cakap laa tahap ke'meluat'an nye tu!
macam laa pas saya kawan ngan dia saya akan suka dia!
ee...
please laa...!!

tapi SI pandai ambik ati saye :)
dia mengurat saye dgn bersungguh² tanpa menggunakan taktik kotor :)
mengurat bukan mengurat sekadar 'ASAL DAPAT'
SI sangat gentleman!
dan yg paling terkesan di hati adalah,
SI mesti bukakan pintu kereta utk saya!
*bukak dari dalam je :p*
SAMPAI SEKARANG!

SI selalu wat saya tersenyum :)
*saya kan agak susah nak senyum*
SI selalu bercerita kat saya :)
SI selalu membebel kat saya :(


then August 2008, kami bertunang :)
May 2009 kami kawen :)


so, saya baru mengenali SI selama 3 tahun sahaja!
kami bercinta x lama, x kenal hati budi sangat lg dah kene kawen :(
kami kawen dalam keadaan x bersedia...
tapi ALHAMDULILLAH :)
kami bahagia :)

so bulan July 2010 ni gak laa...
baru saya rasa saya betul² dah kawen ngan SI..
see....
saya mengambil masa 1year++ utk menyesuaikan diri :(
lama kan :(


so sayang,
HAPPY 3rd year ANNIVERSARY :)
free myspace comments

dah 3 tahun kite couple kan?
hehe...



Love is not as simple
as candlelight and roses...
...love is day-to-day living,
taking time, making time to be there,
with open arms and a giving heart...
Love is the special life we share.

sayangggg awak!



oh sebelum terlupa..
HAPPY BIRTHDAY to my lil bro..
semoga sukses dalam SPM 2010..
panjang umor, murah rezeki &
cepat kawen
*aku tau ko nak kawen cepat*

hmm...
bercakap pasal kawen,
td my hubby kasitau yg my Brother-In-Law will getting married next year..
ehh...
kawen ke tunang eh?
ntah la...
tadi x sempat sembang lama..
malam kang baru nk bercipon² dalam phone..
*hubby ai outstation ok.sekian terima kasih*
rase nye awal tahun tunang ujung tahun kawen..
owh...sooo sweet :)
neway,
congrates in advance to both of U :)
Amly ♥ Fitrah



daaa.....

2 comments:

Cherrie Pie Sweety 21 July, 2010  

yang.. so sweet
and i always knew that Wan is the best for you :). memang dah jodoh.
I akan sentiasa doaka kebahagiaan u n wan .amin :)

.nina.z. 21 July, 2010  

thanx yanggg :)

x sangka Wan se sweet itu :)
hehe..
sangat sweet..
walaupon kadang² menyakitkan hati..
hehe....

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP