Tiny Hand

 Saturday, July 24, 2010




Kitorang xde kat Ipoh for 5 days :)


Kitorang nak g PD :)


Ada Kursus :)
27-29 Julai 2010


Sambil² tu Honeymoon :)
hehe...
best nyee......


Kitorang nak gerak hari ni...
malam ni de kat Seremban..
de bestday party anak buah incik wan..
sok ade kat KL :)
nk g shopping sket :)
Lusa g PD sampai Khamis..
Jumaat baru masuk opis....





Daaa.......

Read more...

nasib baik....




semalam tido awal..
rase cam penat sangat :(


pas makan masakan 'orang malas'
iaitu:
1. nasik putih
2. ikan goreng

3. sambal kicap

4. sayor kobes



dengan kenyang,
tros tido..
wahhh...
best nyeeeeee tido dalam keadaan kenyang!


then pagi tadi,
baca SMS,
SMS nye berbunyi begini...



Cu


cu dah tidur ke?



ni nek dtg ni


nek nak mintak tolong dgn cu ambilkan kepala nenek dekat sebelah kiri cu tu. nek tunggu kat tepi tingkap ni ha.....


huh...
memang hampeh ko syafiqah!
*syafiqah ni anak sedara incik wan*
sib baik akak tak baca malam td! :(


dah laa belah kanan tingkap,
belah kiri cam ada space letak barang!
sib baik incik wan yg tido belah tingkap!

memang hampehhh!





teringat lak zaman skolah teknik dulu,
bebudak insider suka story macam2 kat aku,
kire dari pagi,
sampai laa time balik,
menyembanggg jee... :p

siap kadang² tu memalam,
time dorang prep,
aku datang gak nyibuk..

wat facial laa :p
bincang fesyen baju raya laa..
*siap bawak kain lg! :p*
de skali tu siap cerita pasal hantu kat hostel lg..
udah laaa aku takot nk jalan sorang² ke pintu pagar :(
cerita versi cam SMS td tu laa..
tp lain sket..
SMS tu mintak ambik kan kepala kan?
ni mintak longgar kan sket ikatan kain kapan kat kepala tu..



korang memanggggggg hampes :(
sib baik aku x berapa takot sgt time tu :p

hehe....



RINDU KORANG :(


RINDU TIME KAT SMTI :(

Read more...

macam goreng pisang panas!

 Wednesday, July 21, 2010



foot detox patches baru restock..
skang stock ada kat incik wan..
baru je restock hari ni..
rasanya kene restoc balik!
huhu...

sape nak cepat sms/email/pm kat fesbuk!
limited neh!

ALHAMDULILLAH :)


saye takmau promot gila2 kat fesbuk. sebab.........
ramai dah jual & sebab.................
yg jual tu pon ambik kat saya :)


so, biar laa mereka jual,
sy jadi supplier saja :)

pasni kami nak jual RM15 sepeket!


ok bye!

Read more...

20.07.2010

 Tuesday, July 20, 2010

20 Julai tahun 2007....
-hari khamis-
my first date bersama SI :)

dah 3 tahun saye kenal SI rupanya :)
*sebelum tu salu sembang thru phone je*
then tgk gambar kat frenster!

sungguh!
hati saya tak berkenan ngan SI :p
seriuss!
memang meluat laa kalau SI calling²..

saya slalu marah² SI....
saya slalu kata saya x suka dia :p
tp SI dengan tenang kata camni,
"awak jumpa la saya dulu, kawan ngan saya dulu baru leh cakap suka ke x suka."
dengan nada confident OK!

bebulu je telinga saya time tu!
hati toksah cakap laa tahap ke'meluat'an nye tu!
macam laa pas saya kawan ngan dia saya akan suka dia!
ee...
please laa...!!

tapi SI pandai ambik ati saye :)
dia mengurat saye dgn bersungguh² tanpa menggunakan taktik kotor :)
mengurat bukan mengurat sekadar 'ASAL DAPAT'
SI sangat gentleman!
dan yg paling terkesan di hati adalah,
SI mesti bukakan pintu kereta utk saya!
*bukak dari dalam je :p*
SAMPAI SEKARANG!

SI selalu wat saya tersenyum :)
*saya kan agak susah nak senyum*
SI selalu bercerita kat saya :)
SI selalu membebel kat saya :(


then August 2008, kami bertunang :)
May 2009 kami kawen :)


so, saya baru mengenali SI selama 3 tahun sahaja!
kami bercinta x lama, x kenal hati budi sangat lg dah kene kawen :(
kami kawen dalam keadaan x bersedia...
tapi ALHAMDULILLAH :)
kami bahagia :)

so bulan July 2010 ni gak laa...
baru saya rasa saya betul² dah kawen ngan SI..
see....
saya mengambil masa 1year++ utk menyesuaikan diri :(
lama kan :(


so sayang,
HAPPY 3rd year ANNIVERSARY :)
free myspace comments

dah 3 tahun kite couple kan?
hehe...



Love is not as simple
as candlelight and roses...
...love is day-to-day living,
taking time, making time to be there,
with open arms and a giving heart...
Love is the special life we share.

sayangggg awak!



oh sebelum terlupa..
HAPPY BIRTHDAY to my lil bro..
semoga sukses dalam SPM 2010..
panjang umor, murah rezeki &
cepat kawen
*aku tau ko nak kawen cepat*

hmm...
bercakap pasal kawen,
td my hubby kasitau yg my Brother-In-Law will getting married next year..
ehh...
kawen ke tunang eh?
ntah la...
tadi x sempat sembang lama..
malam kang baru nk bercipon² dalam phone..
*hubby ai outstation ok.sekian terima kasih*
rase nye awal tahun tunang ujung tahun kawen..
owh...sooo sweet :)
neway,
congrates in advance to both of U :)
Amly ♥ Fitrah



daaa.....

Read more...

oho....kamu baca belog saya ya??

 Monday, July 19, 2010




ooo..
incik wan,

kamu baca belog saya ya?
secara senyap² ya?

kenapa x bgtau kamu baca?
kenapa harini baru saya tahu kamu baca belog saya?
urgghhh....!

abis laa rahsia saya terbongkar! :(
malu :(



* * * * *


kepada pelanggan foot detox saya,


stock saye masih x sampai² lagi..
saye pon tatau bile..
harap kamu semua dapat bersabar ye :)
sebab saye pon ngah bersabarr sgt ni..

and 1 lagi..
ape kata,
kamu je yg jual,
saya hanya jd supplier je..
ok x..?

sebab,
stock saye sampai,
xsempat jual,
dah habis..
korang aa beli borong :p
huhu...

adakah saya jual terlalu murah..?

sebab dalam fesbuk skang ni dah belambak org jual!





Read more...

adoiyaaiii....

 Friday, July 16, 2010

*pas korang baca, jangan nak kata aku hek-ele eyh. aku just nk luahkan perasaan je :( aku geram bila ada yg mempertikaikan pemberian suami aku! sedih :( *

*aku rasa cam bangang je wat post ni! cam bangang je gadoh/kecik ati sebab beg coach ori ngan tak ori..! bodoh sangat rasa! bangang je kan??!*


aku lee..
bebulu tol laa ngan kau ni..!

takkkk habis²..
walopon kau takde laa menunjukan sikap tidak puas hati kau tu di depan aku,
tp aku tau kau tak puas hati!
ape yg kau tak puas hati pon aku tatau :p

ape laaaaa yg kau dengki kan kat aku..?


laki aku kasi aku handbag co*ach pon jadi issue ke..?
apesal?
kau jeles?

apeee yg kau jeles sangat ngan aku ni haaa???

oii....
co*ach je laaa...
bukan L*V pon...
x mahal mana pon...

ko paw je laaaa laki ko..!
opss...
BF or wuteva!


kau kan kata kau tak minat co*ach!
banyak org dah pakai laa...
banyak sgt ciplak laa...
itu laa ini laaa...

ehh...
hellooo....
boleh kenal laa coach ori & x ori...


kau tau x...?
aku kecik ati tau bila dengar kau kata,
co*ach yg aku dpt ni x ori.......! :(
sebab bli dari online boutique :(
oii...
mana ko tau laki aku bli kat online boutique?
kalau bli kat online boutique, x ori laaa eyh?
hmm....


aku sayang beg tu.... :(
aku x pakai pon lagi.......
ade aku simpan dalam laci kat umah :(
kau pon x tgk lg beg tu kann :(
mana kau tau yg tu tak ori :(
kalau tak ori pon aku x kisah....
sebab beg tu org yg aku sayang bagi :)



aku kecik ati sebenarnya :(
sampai ati ada yg mempertikaikan pemberian suami aku :(
*emosi*



sabar aku ada tahap nya!


Read more...

Alhamdullilah

 Monday, July 12, 2010




Alhamdulillah...
Syukur padamu Ya Allah..
dengan Limpah Kurnia Mu...

Alhamdulillah...
Alhamdulillah...
Alhamdulillah...


1. Terima Kasih Ya Allah sebab mengurniakan saya seorang suami yang amat penyayang :)

Honey, u r d best..!
I Luv U soooo MUCH!




2. Terima Kasih Ya Allah sebab memberi saya rezeki yg melimpah :)

Bila ALLAH makbulkan doamu, maka DIA menyayangimu,
bila DIA lambat makbulkan doamu,
maka DIA ingin mengujimu,
bila DIA tidak makbulkan doamu,
maka DIA merancang sesuatu yang terbaik untukmu.
Oleh itu, sentiasalah bersangka baik pada ALLAH dalam apa jua keadaan...
kerana kasih sayang ALLAH itu mendahului kemurkaanNya


*shila, aku ambik ayat ko eyh. aku suka!*




* * *




incik wan takde,
bosan aa...



CERITA 1

Honey saye blikan saye henbeg CO*ACH :)
maseh yanggg:)
hehe..

dia fenin kot tgk saye asik dok jengah2 blog yg jual henbeg :p
ala...
saye tengok2 je...
bukan nk bli pon..
*tipu!!!*
hmm..
memang aa nk bli...
tp dah rasa cam malas nk bli CO*ACH..
sbb cam dah common sgt..

dulu dok gila CO*ACH yg ni..
pas cite adam*aya,
sume pon jual beg ni..
mahal!
RM1+++
hmm...
tadi tgk 1 blog tu,
jual RM830 je!
hampeh tol....!
sib baik da tak minat :p



skang dok cari Marc Ja*cob...
dedulu mahal,
skang dah murah lak :(
yg ni RM890 je...
leather youu!
hmm....






CERITA 2

saye dah ada bedroom set yg baruu :)
before this,
pakai je ape yg ada :)
almari pon takde...


katil dulu = hadiah kawen :)
tapi dah ..............?
hehe....


dia offer skali ngan tilam :)
10 tahun lagi baru bli tilam lain :p
hahah....
long term investment nih...



sila abaikan yg warna merah tu..
sebab 15/07/2010 baru siap yg baru :p
hehe....




CERITA 3

saye dan incik wan berjalan2 melihat rumah2 yg baru dibina & mahu dijual :)
hmmm...
ape lee kome ni suke beno juai memahal...
isk...
kalau laa kitorang bli tanah & wat exactly cam tu,
*ehh...ne leh. ubahsuai sket la. hak cipta terpelihara tu*
kan ke dah leh save RM300k++
btui x..?


tp bg saye memadai lah dgn 2 storey terrace END LOT :)


atau 2 storey semi-D :)


idak laa susah saye nk cuci2 & kemas2..
saye ni bukan rajin sangat! :p

bukan sekarang :)
kami hanya merancang :)
INSYA ALLAH dalam 5 tahun lg :)
AMINN......

Read more...

UJIAN PERSONALITI - saje nk share :)

 Thursday, July 8, 2010

saye bosan buat keje!
asik² bende yg sama je!

so, saye main² la ngan encik tenet,
main test personaliti :)
saye suke bab² test² cenggini :)
saje suka² :)


korang kalo nak wat,
jangan ngelat eyh...
baca soalan, pastu jgn tgk jawapan lak..
baca soklan sambil jawab!

saye dah wat,
rase cam betul je :p
hehe :p

saye share jawapan saye,
jawapan saye color pink..
cuma Q5 tamau kasitau :p
hehe...


* * *

Situasi:

Bayangkan anda sedang berjalan di dalam hutan belantara, anda ternampak sebuah pondok…

Soalan 1:
Bagaimanakah keadaan pintu tersebut…?
(Terbuka / Tertutup)

Anda memasuki pondok tersebut dan nampak sebuah meja…

Soalan 2:
Apakah bentuk meja itu?
(Bulat / Oval / Segiempat tepat / Segiempat / Segitiga)

Di atas meja itu ada pasu bunga…

Soalan 3:
Banyak manakah isi air yang ada dalam pasu bunga itu?
(Penuh / Separuh / Kosong)

Soalan 4:
Pasu itu dibuat daripada apa?
[(kaca / porcelain / tanah liat )( logam / plastik / kayu)]

Anda keluar dari pondok itu dan ternampak air terjun dari kejauhan….

Soalan 5:
Berapa lajukah air terjun
(pilih julat jawapan 0 hingga 10)


Kemudian anda terpijak di atas sesuatu benda yang keras, anda lihat ke bawah dan terlihat kilatan warna keemasan rantai kunci bersama anak kunci.

Soalan 6:
Berapa banyakkah bilangan kuci yang ada?
(pilih julat jawapan 0 hingga 10)


Anda meneruskan perjalanan. Tiba-tiba ternampak sebuah istana….

Soalan 7:
Apakah keadaan istana itu?
( Lama / Baru)

Anda memasuki istana itu dan ternampak sebuah kolam yang mengandungi air kotor dan terdapat permata-permata yang berkilau terapung di atasnya…

Soalan 8:
Adakah anda akan mengambil permata itu?
(Ya / Tidak)

Sebelah kolam yang kotor itu terdapat sebuah lagi kolam dengan air yang bersih dan terdapat banyak wang terapung di atasnya...

Soalan 9:
Adakah anda akan mengambil wang itu?
(Ya / Tidak)

Anda berjalan mengelilingi istana itu hingga ke jalan keluar. Anda keluar dari istana itu dan masuk ke dalam sebuah taman yang luas. Anda ternampak sebuah kotak di atas tanah.

Soalan 10:
Apakah saiz kotak itu?
(kecil / sederhana / besar)

Soalan 11:
Kotak itu diperbuat daripada apa?
( cardboard / kertas / kayu / logam)

Tidak jauh dari situ terdapat sebuah jambatan.

Soalan 12:
Jambatan itu diperbuat daripada apa?
( logam / kayu/ rotan)

Diseberang jambatan ada seekor kuda

Soalan 13:
Apakah warna kuda itu?
(putih / kelabu / coklat / hitam)

Soalan 14:
Apa kuda itu lakukan?
( tidak berbuat apa-apa / makan rumput / berlari)

Tiba-tiba datang angina puting beliung.. Anda ada 3 pilihan:
(i) lari dan masuk bersembunyi di dalam kotak?
(ii) lari dan masuk bersembunyi di bawah jambatan?
(iii) lari dan menaiki kuda keluar dari situ?


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.


Ini adalah analisa kepada jawapan anda
:
(1) Pintu:
Terbuka - anda bersedia berkongsi apa saja cerita kehidupan anda
Tertutup - anda lebih senang menyimpan cerita-cerita anda di dalam hati

(2) Meja:
Bulat/oval – Anda mudah percaya sepenuhnya kepada mana-mana kawan anda
Segiempat tepat / segiempat – Anda seoerang yang memilih kawan dan keluar dengan kawan-kawan yang skepala sahaja
Segitiga – Anda seorang yang cerewet tenatng berkawan… anda tidak mempunyai ramai kawan dalam hidup

(3) Air dalam pasu:
Kosong – Hidup anda tidak terisi
Separuh – Apa yang anda mahu dalam hidup sudah separuh penuh
Penuh - Apa yang anda mahu dalam hidup sudah tercapai

(4) Bahan pasu:
kaca/tanah liat/porcelain – anda seorang yang lemah dan sensitif
logam / plastik / kayu – anda kuat dalam mengharungi cabaran dalam kehidupan

(5) Kelajuan air terjun:
0 – tiada keinginan seks
1 to 4 - keinginan seks yang rendah
5 - keinginan seks yang sederhana
6 to 9 - keinginan seks yang tinggi
*hehe*
10 - keinginan seksual yang sangat tinggi

(6) Kuci:
1 – hanya ada 1 kawan baik
2 to 5 – ada beberapa orang kawan baik
6 to 10 – ada ramai kawan baik

(7) Istana:
Lama – hubungan terakhir anda dengan seseorang tidak begitu baik dan tidak meninggalkan kenangan indah.
Baru - hubungan terakhir anda dengan seseorang adalah baik dan masih segar dalam hati

(8) Permata di dalam kolam kotor:
Ya – bila pasangan anda ada di samping anda, anda masih memikat orang lain.
Tidak - bila pasangan anda ada di samping anda, anda hanya bersama dengannya.

(9) Wang di dalam kolam bersih:
Ya – walaupun pasanagn anda tiada di samping anda, anda masih memikat orang lain
Tidak - walaupun pasanagn anda tiada di samping anda, anda akan sentiasa memikirkannya dan setia.

(10) Saiz kotak:
kecil – ego yang rendah
sederhana – ego yang sederhana
besar – ego yang tinggi

(11) Bahan kotak:
cardboard/kertas/kayu(tidak berkilat) – personaliti yang rendah diri
logam – berbangga dengan diri sendiri

(12) bahan jambatan:
logam – ikatan yang kuat dengan kawan-kawan
kayu - ikatan yang sederhana dengan kawan-kawan
rotan - tidak begitu serasi dengan kawan-kawan

(13) Warna kuda:
putih – pasangan anda tulus di hati anda.
kelabu/ coklat – pasangan anda sederhana sahaja di hati anda.
hitam – pasangan anda tidak begitu sempurna di hati anda, ada saja perkara yang menyakitkan hati.

(14) Kelakuan kuda:
tidak berbuat apa-apa/ makan rumput – pasangan anda seorang yang suka duduk di rumah dan begitu rendah diri
berlari – pasangan anda adalah seorang yang liar.

Kiasan:
putting beliung – masaalah dalam hidup
kotak - anda
jambatan – kawan-kawn anda
kuda – pasanagan anda

(i) jika anda pilih kotak, anda seorang yang suka memendam dan menyelesaikan masalah anda sendiri
(ii) jika anda pilih jambatan, anda akan berjumpa kawan-kawan untuk menyelsaikan masalah
(iii) jika anda pilih kuda, anda mencari pasangan anda untuk menyelesaikan masalah.




haa...
camne?
ok ke?

Read more...

betul² wujud atau hanya perasaan saye je? :(

wah..
tajuk x leh blah..
huhu..

eh korang..
nak tanya ni..

sejak 2 menjak kebelakangan ni kan...
aku ni salu je rasa cam tak bes..
*ni takde unsur² seram eh..*

bukan tak bes ape pon...
rase cam...
ntah laa...

ok laa..
camni..

kite ni sume kawan²..
aku lak jenis,
kalo leh,
cakap tu jaga aaa..
nak sound pon, kasi laa ayat² manis yg sedap di dengar..
kalau boleh, aku kurang kan cakap, takut mengguris hati kawan²..
saye sangat sayang kan kawan² saya..
pastu kalau kawan² mintak tolong,
mesti aku tolong..
tanpa rasa berat hati!

kalau aku jumpa org tu for the 1st time pon,
mesti aku x curiga kat dia,
mesti ingat dia baik hati & perasaan..
*aku pk semua org baik hati*

kata la kan,
di hati aku ni terdetik,
yang org ni cam 'sumthing' atau 'xsuka aa dia ni',
pujuk aa hati tu camne pon,
hati tetap x suka!

tapi,
kalau aku x suka seseorang tu,
aku tetap akan berkawan ngan dia :)
unless......
dia dah buat sesuatu yg keterlaluan..
CONTOH : FITNAH!


berbalik pada topik,

1. korang rasa yg kawan korang ni, suka ikot korang?
contoh: dia beli apa yg kita ada.. EXACTLY THE SAME ok!
takpun cam ala² kita punye...
kalau yg luar² xpe le...
sampai kan yg 'dalam²' pon sama!
cam takde identiti sendiri!

*kadang², kita pon ada gak barang yg sama ngan kawan kita. tp kita beli sama² or memang dah tau kite suke barang yg sama. tp yg ni lain. ada terbit perasaan di hati. kite rasa seolah² dia tiru. even kawan² yg lain pon kata yg sama*



2. korang penah tak rasa, salah sorang kawan korang sejak kawen/ bertunang/ tukar kerja lg bes/ dapat bofren baru / or pape je laa. dia da cam xleh blah?
contoh: dulu time kite kawan sesama dia jenis yg ok. tp sejak dia dah tak 'sama' ngan kite, dia jadi cam x leh blah. asik nk "fire" kite je. macam aa dia tu dah pandai sangat. juga terdetik dihati bahawasanya, 'orang' ini seperti ngah kondem hidup kite! ayat² yg digunakan cam bukan ayat yg selalu dia gunakan. cam dia da jadi org lain. cam kita dah tak kenal kawan kite tu...!!!!
eg. katala, dia dulu keje sesama. gaji kitorang lak biasa-biasa je. pastu dia blah keje tempat lain, then asik bgtau yg keje sana bes la. byk pengalaman laa. suh aku keje tempat lain gak laa. itu laa ini laa. kate aku idop di tahap yg sama je sbb keje ngan family sendiri. kata otak aku x berkembang la. cam xleh blaahh!!





3. ape korang wat bila kawan korang kutuk kawan yg lain dekat korang?
kalau kutuk gelak² xpe lee.. ni kutuk kaw kaw punye. kalau GOSSIP lain eh :p bagi kami, GOSSIP tu adalah menyampaikan berita benar yg mungkin kite taw tp kawan kite lain taktau :p hehe :p








untuk Q1 & Q2,
adakah PERASAAN itu wujud atau hanya PERASAAN SAYA semata²...?


Read more...

Bila MAMA ...... (sila abiskan ayat)

 Wednesday, July 7, 2010



Bila MAMA .......
MAMA ape?

Bila MAMA dah ada akaun FB.........
huhu..

ye MAMA saye da ada FB :)
BABAH sy yg wat kan..
tp BABAH saye tak wat utk diri dia sendiri...
dia explore FB guna MAMA nye akaun...
bila dah tere, baru sign up kot :p

huhu...
sejak de FB ni,
dah tak call saye dah..
nak tanye pape, chatting je...
sape yg online, habis sume di tegur nye :p




pastu da pandai tukar profile pic...



malam², 2-2 dok depan PC men FB..
*saye x snap pic la plak. sbb dah ngantok sgt :p*
kalo ajak g makan kat luar,
tamau g...
alasan = sebok FB :p

siap create FAMILY ALBUM lagii you!
saye rasa malam kang,
dorang mesti upload pic lagi...
tadi pon mama da tanye saye camni,
"de gambar tu kite ramai² pastu mama nk potong gambar mama & babah je pastu upload kat FB boleh kan?"
hmmm.....

the best part is,
MAMA & BABAH tak datang office sebab men FB kat umah..



so kepada staff²,
sila jangan men FB time keje,
Boss-boss korang memerhati dari umah :p
KANTOI!!!
hahahaha....
*peringatan kepada diri sendiri :p*




p/s: pasni agak malu nak berCIPON ngan incik wan dlm FB :p

Read more...

susah juga ye nak pilih langsir..?

 Saturday, July 3, 2010



1st time dalam hidup aku,
aku g kedai kain & g bahagian langsir..!!!
sangat kasihan kan..?
huhu..

dah sampai kat bahagian langsir,
udah laa aku nampak macam2 warna..
uhuk..uhuk..
mula laa pening + berpinar2..

tetiba cam rasa "susah gak eh nk g bli langsir"
incik wan pon cam dah pening2...

err....
camne eh..?
aku tatau langsung nih...


apa colour combination yg seswai?


beli furniture dulu ke bli langsir dulu..????


kalau bedroom set colour dark brown, curtain colour ape..?
pink bole?
kene sama ke dgn curtain kat hall?
erk.....
kasihan kann..???


kalau tingkap tu stengah je,
langsir nye kene pendek ke panjang sampai lantai..??



bli langsir dulu ke bli furniture..?
tapi..
aku plan nk wat langsir dlu,
furniture dekat2 raya baru nk bli...


sian tetamu aku yg datang umah,
umah aku x lawa :(
sian mereka...

so disebabkan dah terSEGAN sendiri,
cam org tak reti hias rumah je aku ni,
*ye. sy mengaku, sy cam hias rumah ala kadar je. guna apa yg ada*CHEAPSKATE!*
maka, sy dah gi usha2 furniture td..
nak bli sofa je pon..
huh...
mahal gak eh sofa :(
*nampak sangat tak penah gi kedai furniture :p*
hahaha..



suka langsir simple camni je....
*pic credit to Encik G*




wah..
semangat raya dah ke aku nih :p
pasni kene beli bekas kuih & etc..
kene korek2 balik hadiah kawen dulu :p
*hadiah kawen x guna lg. baru 10% je guna :( yg lain still ada kat umah mama. x ambik lagi :p hehe....*



Read more...
There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP