Tiny Hand

Selamat Hari Ibu to MAMA & MAK :)

 Sunday, May 9, 2010





sebenarnye mother's day ni bilee..?
aku rasa tetiap tahun lain2 tarikh nye...?

bulan MAY = bankrupt month..
sebab..

1. mothers day bulan ni..
2. teachers day pon bulan ni..
3. my wedding anniversary @ 1 May
4. bestday mama @ 20 May
5. bestday my sis(s) @ 15 May
6. betday aku juge @ 19 May

hmm.....
sape yg bankrupt..?
Babah kot~
hahahaha.....


***



to : MAMA

*saye ikot muke siapa?*


selamat hari ibu:)

maseh sebab melahirkan saya ke dunia ini :)
terima kasih sebab bagi saya nama ZAREENA a.k.a NINA
(walaupon mase kecik2 dulu saya x suka nama zareena tu sebab dorang salu ejek2 saye)
terima kasih sebab bagi saye CANTIK :)
maseh kerna sudi melayan 'moody' saye :(
maseh sebab sekolah kan saya 'jauh2'
maseh sbb sudi amik/hantar saya ke bus station / railway station bila saya nk g berfoya2 :p
terima kasih sebab kahwin kan saya dengan lelaki pilihan hati saye :)
terima kasih sebab buat kan baju raya saya :)
terima kasih for all d sponsorships :p
terima kasih sebab salu teman kan saya shopping..
terima kasih sebab salu blanje saya masa saye ngah sengkek..
terima kasih sebab kasi saya kuali, pisau, bekas simpan beras, cadar, bantal, sofa bed, toto, tv n etc masa saya pindah umah baru :)
maseh sebab kasi saya drive BMW :)
terima kasih sebab salu bising2 suh saya basuh kain yg bertimbun tu :p
maseh sebab kasi saya tumpang bermalam di rumah di kala suami keluar daerah :)
maseh sebab masak kan saya (sampai sekarang) sbb saya terlalu malas untuk memasak :(
maseh kerana jaga saya bila saya demam / periodpain...
terima kasih untuk semua...

dan MAAF kan saya untuk semua kesalahan yg saya pernah buat~

SAYANG MAMA.......................



to: MAK :)

*incik wan ikot muke siapa?*


selamat hari ibu...

maseh sebab sudi terima saya sebagai menantu :)
maseh sebab salu masak kan untuk saya makanan yg sedap2 :)
maseh sebab sudi cium pipi saya tiap kali saya pulang ke sana :)
terima kasih sebab x marah saya sebab saya x pandai masak :)
maseh sebab sudi kasi saya menyibuk kat dapor walaupon tak tau ape yg perlu di buat :)
maseh sebab kasi bilik depan tu kat kami :) hehehe...
terima kasih sebab x marah sebab kami salu sangat tak balik sana :(
terima kasih sbb x bising2/bg pressure kat kitorang sbb x puas2 honeymoon lg. walaupon tau mak nak sangat cucu :p
terima kasih utk semua....

dan MAAF kan saya untuk semua kesalahan yg saya pernah buat~

SAYANG MAK.......................






HAPPY MOTHER'S DAY MUM(S)

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP