Tiny Hand

Foot detox Patches

 Wednesday, May 5, 2010

assalamualaikummmmmmmmmm.......






fuhh...fuhhh...ffuuuhhh *aksi meniup habuk*
berhabuk dahhh belog aku ni yee...

sebenarnya banyak nak cite a.k.a story de morie...
tapi...
al^mak^luml^aaa....
ai ni bz orangnyee...
kat opis jadi CEO... *perasan*
kat umah jadi MEM..
skang ni je ai jadi BUJANG :)

hubby ai takde laa yangg...
gi melaka..

hmm...
asik kene tinggai je kann..?
dari stat kawen sampai laaaaaaaaaaa dah 1 tahun kawen...

haa...
nanti ai hapdet pasal sume2 ni eh....
*ade ke orang nak baca? ke membebel sorang2?*

****

*ok. balik pada asal*

merujuk kepada perkara di atas,
adalah dimaklum kan bahawa saya,
CIK NINA ada menjual........
FOOT DETOX PATCHES

~gambo credit encik gugel~


penah dengar x..?
ala...
yang nak buang toksin dalam badan tu.....

yang tempek kat tapak kaki time tido,
then sok pagi bukak,
n badan akan rasa lebih ringan :)

~gambo credit encik gugel~


cik nina & incik wan juga pakai..
incik wan sangat suka pakai..
dia kata, kaki ringan pas bangun tido :)

seelok2 nye pakai 5 hari berturut2..
then 2 hari cuti,
then sambung..
tengok laa perubahan nya..

memula pakai misti aaa hitam-pekat-likat-lagi melekat!
*cik nina agak geli*
tapi lelama, color dia x laa cam memula pakai....

try aaa~

~gambo credit encik gugel~
*cara-cara pakai*



so,
kalo korang nk try,
leh laa order :)
HARGA RM0.80 je...
untuk sekeping..
exclude postage yee :)

nak order leh PM kat fesbuk or email or sms or pape je laa....
he he he...


AMARAN:
PESAKIT KRONIK JANGAN PAKAI.
*jantung, kidney, diabetis, etc*
TIADA JAMINAN!
JUGA IBU MENGANDUNG!





p/s: kat mama pon cik nina jual :p
setakat ni ALHAMDULILLAH, ramai yg order pas try pakai sekali :)
*repeat order taw
*



nanti cik nina wat review pasal ni ye...
we all laa yang pakai :p


ni sticky post, sila scroll ke bawah jika mahu ke topik lain :) TQ

10 comments:

Aimi A.Z 06 May, 2010  

80sen? murahnye? nak..... kalo postage brape hinggit?

.nina.z. 07 May, 2010  

postage rm4.50..
pos laju aa...
nak ke aimi..?

Aimi A.Z 08 May, 2010  

nak. 20. email aku details kat aimi_az@yahoo.com. nnt aku transfer duit. thanks! :P

Anonymous,  09 June, 2010  

cm ner nk order bendi ni ek.?
chuck : 019 669 0601

~//*Echa*//~ 17 June, 2010  

Nak..cmane nak order?? Do email me details : tak_ler@yahoo.com.my
TQ =)

azza 21 June, 2010  

nak order ....bg detail cam maner nak beli benda ni plz....

azza 21 June, 2010  

nak order ....bg detail cam maner nak beli benda ni plz....

.nina.z. 21 June, 2010  

kawan2..
saya dah sms & email utk details :)

~Azza~ 22 June, 2010  

sorry lupa nak bagi email..emmmm bg kat email ni la

azza.ukm@gmail.com

Anonymous,  09 August, 2010  

hai..cam mna nak order ek? Leh bg detail kat sy? sue:0123828655 thanx :)

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP