Tiny Hand

pinggang ku sakit :(

 Friday, April 16, 2010


sakit pinggang ni terjadi pada 1 ahad yg indah..
ketika pn.nina ehhhhhh cik nina sedang bersemangat untuk mengemas rumah!
hahaha...

konon2 kuat laa..
nak angkat sofa bed.
nak jadikan sofa bed tu jadi sofa balik...

baru 'on your mark, get set'
belum 'go' lagi pun dah tertarik urat pinggang :(

sakit kalo gerak2..
jalan pon rasa cam ada yg tarik dari kaki :(

so pn.nina ehhhh cik nina baring je laaa sambil tunggu incik wan balik..
malam tu gi laa urut kat jelapang...
pas urut ok la sket..
tapi x ok sangat..
rasa cam x puas je dia urut..
cam xde umpphh! :p
hehe...

Isnin MC..
Selasa & Rabu gi keje..
tapi bila petang dah start sakit + lenguh :(

Rabu malam tu lak,
incik wan bawak pn.nina ehhhhhh cik nina gi urut lg kat area umah kitorang ni :)
akak tu urut pinggang, perut & kaki sket

pas urut memang beshh!
siap boleh pusing2 pinggang lg :p
jalan dah bleh cam biasa :p
malam tu tido besssss je :p

Khamis still x ok :(
sakit & lenguh kalo duduk & jalan banyak/lama :(
so malam tu g balik urut kat akak tu :(

kali ni,
akak tu urut 1 badan...
akak ni urut kan,
dia alin pakai telur ayam :p

kalo dia alin kat perut, belakang lutut n kepala..
huh....!
YA ALLAH! memangggggggg sakit..
akak tu siap suh selawat 7x, baca Al-Fatihah sume tu..
tp sakit memang x hengat aa...

tapikan...
pn.nina ehhh cik nina pelik laaa...

bukan pinggang je ke yang sakit...?
bukan salah urat ke..?

tapi pehal sampai kepala pon sakit...?
tp kalo akak tu alin tang kepala tu,
memang sakit...
tambah2 kat tengah2 kepala tu,
ubun2 ke ubut2 ke namenye :p
sakit sangat sampai baca surah tu pon rase cam x betul :(

pesal eh..?
xkan salah urat tu sampai kepala...?

last2 siap akak tu mandikan bunga lg :(
dia kata muka pn.nina ehhhhh cik nina ni pucat..!

balik rumah, pn.nina ambik lee telur dlm fridge :p
try laa gosok kat kepala,
tp x laa sakit pon :(

hmmmm.......

so Jumaat,
MC..
nk try rehat 1 hari..
tido pon kaki letak atas bangku kasi tinggi...

kalo still x baik lagi,
baru g xray kot..
incik wan kate takot tulang lari...
iskk..
xkan laa sampai teruk tu :(

korang doakan CIK NINA cepat sembuh ehh :)
aminn.....


0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP