Tiny Hand

lama nyeeeee x bukak belog...

 Friday, April 9, 2010

tipu laa kalo x bukak belog..
hehe..


bukak belog tapi x sign in je :)
apetah lagi menuliss :)
juga mengomen kat belog kengkawan...
gi baca je :)
~sampai ada yg merajuk~


hurmm..
bz aa dis wik..
every week bz..
dah laa kekurangan kasih sayang dan perhatian :p
ehhehe..

ni nak tanya korang sket ni...
ape present yg terbaik nak bagi kat my beloved hubby for our 1st wed anniversary.... ??
nak yg terbaik taw..

kirenye 1st anniv ni hadiah nye nak yg bleh ada sampai bila2..
kalo hadiah 2nd anniv ke 3rd ke apa2 pon ok kan..
ni yg 1st ni laa nk yg best sket so that dia ingat foreverrrrr.. :)


erm ape yee....??


kepada yg silent reader tu,
sila laa bagi buah fikiran ...
jgn laa senyap jeee...
dah cam ccakap sorang2 lak aku ni! :(


8 comments:

myrainbowdreams 09 April, 2010  

silent reader ingin bersuara..

cadangan hamba ialah :

buat candle light dinner kat umh sendiri.. buat ala2 hotel and sila la masak sendiri ye.. haha.. buat complete course.. dari starter sampai la ke appetizer.. pkai cantik2 walaupon dlm umh sendiri..
huhu.. ok x?

.nina.z. 09 April, 2010  

haaa...
bersuara pon :p

candle lite dinner eh :p
kat umah takde meja makan..
camne..?
nak bentang seperah kee :p

aaaa...
mane reti masak :(

Dyalycious 10 April, 2010  

haaaa...tak best kan tulis blog sorg2 walaupun ade readers kan kan kan? tu sbb merajuk tu..hehehe

pe kate beli something yg dia suke.

myrainbowdreams 10 April, 2010  

xreti kena la blaja..
kena impress kan dia..
for me la ka,utk 1st anniversary, i nk buat smthing unusual..
dia mst appreciate pny arr.. sbb u dh bersungguh2 blaja masak..
=)
mst dia igt smpai bila2..
kalau u nk blog yg blaja masak, i leh share.. reseoi kat situ semua nya jadi2.. i slalu blaja masak tru online..

.nina.z. 10 April, 2010  

ok jugak kan...
masak...
candle lite dinner sambil bersila kat lantai :p

baju pon kene sexy2 kan..?

wahhh...
menariks...

so kene bantu saya mencari baju yg seswai~

bleh gak bagi blog memasak tu~

ohh..
TQVM!

myrainbowdreams 10 April, 2010  

meja tu kan u amek je meja lipat2 yg biasa pastu letak la alas meja putih, candle pastu rose bouquet..

baju of coz la sexy.. hahaha
pkai dress yg kaler itam, merah 0r white.. yummy.. haha

ni blog dia

hanieliza.blogspot / hanieliza.fotopages(mmg sifu dia ni..)

hanamemories.blogspot (dia kat japan,ikut hsband keje)

salam2benua.blogspot (blog ni u leh blaja cara2 nk deco mknan u..dia ni kat OZ skang ni,kawen dgn org sana..anak dia super cute!)

homekreation-recipes.blogspot (org perak tp skang kat swak sbb kawen org sana..)

tiffinbiru.blogspot (lelaki yg sgt suka masak..)

ada byk lagi tp ni yg slalu i try resepi dia..

.nina.z. 16 April, 2010  

cik mira,
mekaseh yee :)

baju dah ada :)
menu pon dah de :)

hehehe...
TQVM!
suke!

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP