Tiny Hand

AF 8 ni cm x best la...

 Sunday, April 18, 2010

nape cik nina rase AF kali ni cam xbesh eh..?
ke memang x best..?
langsung xde hati nak follow :p

masa AF 1 cik nina cam.....
"cite pe ni..? best ke"
dah tgk, hmmm... ok gak :)
time tu cik nina suka NANA :)

AF 2 plak..
"ok AF kembali :) nak follow!"
time tu sume cam best :)
cik nina suka ZAHID :)

AF 3 --> MAWI
tp cik nina x suka mawi..
xde suke sesapa..
sebab takde sape yg bes nyanyi..
tp mawi je laa yang ok pon :p

AF lain2 tu dah lupa dah sape yg ada :p

dalam banyak2 AF, AF 2 d best!

bila tiba musim AF, Babah cik nina laa semangat :p
siap bawak kitorang g tgk konsert AF live lg ye! :)
tp sampai AF 3 je..
yang lain2 Babah dah x ambik port sangat.
yg paling x ambik port,
AF 8 ni laa :p

kitorang dok tengok cerekarama je semalam :p
hahaha..
lagi best...

ape2 pon,
AF 8 ni cik nina tgk gak..
tp tgk cenggitu2 je aa..
kat gambar bawah ni laa yg bagi cik nina,
dorang ni OK la...
mereka ni nyanyi sedap :)
suke SHAHIR :p <-- comel :)





2 comments:

Aimi A.Z 18 April, 2010  

Aku pun suke Shahir sebab die sweet. yang lain2 hampeh~

.nina.z. 20 April, 2010  

sweet kann :p
sib baik hubby ku de tgk af together2..
kalo tak aku da gedix2 di situ :p

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP