Tiny Hand

photographer di sekitar IPOH

 Friday, April 30, 2010

perhatiannnn..


saya sedang mencari para² photographer yang mempunyai pakej OUTDOOR yg best..
~of coz pn.nina nak yg murah!~

ini adalah outdoor utk 1st year anniversary kami :)
~time kawen dlu x wat outdoor :( sbb da penat sgt~

so sesapa yg ada pakej,
or
nak rekemen,
sila laa hubungi pn.nina yee...

cadang² nk wat dlm bulan 5..
xpon kalo nak poyo lagi,
30/4/2010...




bercakap pasal 30 April, sila submit EA form anda yee :)
jgn jadi seperti saya, last year x submit sebab dah gatai nak kawen :p
ahahaha...

Read more...

sape jual ABAYA sila tinggal kan link

 Tuesday, April 27, 2010


skang cam minat nk bli abaya laa..
sebab "badan" kite dah gemokss..
so agak ok kot nk pakai abaya..
kalo dulu,
cik nina kerempenggg je kan :p


so sesape de jual abaya
or
tahu blog yg jual abaya,
sudi2 laa tinggal kan link eh..


pastikan abaya tu murah dan lawa..
cik nina ni CHEAPSKATE aka stingy :)


ngehh~ ngehh~ ngeh~



p/s: x sabar nk sambut anniv. :p

Read more...

ohh..rupanye saye dah 1 tahun berkahwin :)

 Thursday, April 22, 2010



entry ni sepatut nye di tulis & di publish semalam :)



kalo mengikut kalendar islam,
semalam 21/4/2010 genap laa 1 tahun Hijrah :)

"selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yg ke-1 kepada cik nina & incik wan"

:)




semoga kalian doakan yg terbaik utk kami :)



p/s:
x sabar nak tunggu 1 may :p ade kenduri sket, kawan² jempot datang ye :)

rasa cam nak pakai baju penganten je time tu *poyo*
excited dowh..!


Read more...

bila...

 Tuesday, April 20, 2010

jika ada yang tujukan lagu CINTA DALAM HATI *UNGU* kat kamu,



mungkin ini memang jalan takdirku
mengagumi tanpa di cintai
tak mengapa bagiku asal kau pun bahagia
dalam hidupmu, dalam hidupmu

telah lama kupendam perasaan itu
menunggu hatimu menyambut diriku
tak mengapa bagiku cintaimu pun adalah
bahagia untukku, bahagia untukku

ku ingin kau tahu diriku di sini menanti dirimu
meski ku tunggu hingga ujung waktuku
dan berharap rasa ini kan abadi untuk selamanya
dan ijinkan aku memeluk dirimu kali ini saja
tuk ucapkan selamat tinggal untuk selamanya
dan biarkan rasa ini bahagia untuk sekejab saja



maka balas laa dengan lagu ini :)

TAK BISA MEMILIH *6IXTH SENSE*


Telah jauh terpisah, diriku dan dirimu,
Dalam ruang dan waktu,
Sendiriku jalani sepiku, tanpa dirimu,
Resahku tanpa hadirmu,
Sungguh berat hatiku untuk merasakannya

Salahku mencintai dirinya saat jauhku terpisah
Darimu,Dan hadirnya menyentuh hatiku,
Untuk cintainya,
Hatiku pun inginkannya,
Hingga runtuh setiaku kepada dirimu

Kusakiti hatimu yang tulus mencintaiku….


Maaf ku tak bisa memilih dirimu
Karena kuterhanyut mencintai dia
Inilah salahku yang memberi ruang
Didalam hatiku tuk mencintainya…

(terhanyut jiwa ini,terjatuh dihatinya)








hehehe :p

tu je :)

MASEHHH...!!

Read more...

AF 8 ni cm x best la...

 Sunday, April 18, 2010

nape cik nina rase AF kali ni cam xbesh eh..?
ke memang x best..?
langsung xde hati nak follow :p

masa AF 1 cik nina cam.....
"cite pe ni..? best ke"
dah tgk, hmmm... ok gak :)
time tu cik nina suka NANA :)

AF 2 plak..
"ok AF kembali :) nak follow!"
time tu sume cam best :)
cik nina suka ZAHID :)

AF 3 --> MAWI
tp cik nina x suka mawi..
xde suke sesapa..
sebab takde sape yg bes nyanyi..
tp mawi je laa yang ok pon :p

AF lain2 tu dah lupa dah sape yg ada :p

dalam banyak2 AF, AF 2 d best!

bila tiba musim AF, Babah cik nina laa semangat :p
siap bawak kitorang g tgk konsert AF live lg ye! :)
tp sampai AF 3 je..
yang lain2 Babah dah x ambik port sangat.
yg paling x ambik port,
AF 8 ni laa :p

kitorang dok tengok cerekarama je semalam :p
hahaha..
lagi best...

ape2 pon,
AF 8 ni cik nina tgk gak..
tp tgk cenggitu2 je aa..
kat gambar bawah ni laa yg bagi cik nina,
dorang ni OK la...
mereka ni nyanyi sedap :)
suke SHAHIR :p <-- comel :)





Read more...

pinggang ku sakit :(

 Friday, April 16, 2010


sakit pinggang ni terjadi pada 1 ahad yg indah..
ketika pn.nina ehhhhhh cik nina sedang bersemangat untuk mengemas rumah!
hahaha...

konon2 kuat laa..
nak angkat sofa bed.
nak jadikan sofa bed tu jadi sofa balik...

baru 'on your mark, get set'
belum 'go' lagi pun dah tertarik urat pinggang :(

sakit kalo gerak2..
jalan pon rasa cam ada yg tarik dari kaki :(

so pn.nina ehhhh cik nina baring je laaa sambil tunggu incik wan balik..
malam tu gi laa urut kat jelapang...
pas urut ok la sket..
tapi x ok sangat..
rasa cam x puas je dia urut..
cam xde umpphh! :p
hehe...

Isnin MC..
Selasa & Rabu gi keje..
tapi bila petang dah start sakit + lenguh :(

Rabu malam tu lak,
incik wan bawak pn.nina ehhhhhh cik nina gi urut lg kat area umah kitorang ni :)
akak tu urut pinggang, perut & kaki sket

pas urut memang beshh!
siap boleh pusing2 pinggang lg :p
jalan dah bleh cam biasa :p
malam tu tido besssss je :p

Khamis still x ok :(
sakit & lenguh kalo duduk & jalan banyak/lama :(
so malam tu g balik urut kat akak tu :(

kali ni,
akak tu urut 1 badan...
akak ni urut kan,
dia alin pakai telur ayam :p

kalo dia alin kat perut, belakang lutut n kepala..
huh....!
YA ALLAH! memangggggggg sakit..
akak tu siap suh selawat 7x, baca Al-Fatihah sume tu..
tp sakit memang x hengat aa...

tapikan...
pn.nina ehhh cik nina pelik laaa...

bukan pinggang je ke yang sakit...?
bukan salah urat ke..?

tapi pehal sampai kepala pon sakit...?
tp kalo akak tu alin tang kepala tu,
memang sakit...
tambah2 kat tengah2 kepala tu,
ubun2 ke ubut2 ke namenye :p
sakit sangat sampai baca surah tu pon rase cam x betul :(

pesal eh..?
xkan salah urat tu sampai kepala...?

last2 siap akak tu mandikan bunga lg :(
dia kata muka pn.nina ehhhhh cik nina ni pucat..!

balik rumah, pn.nina ambik lee telur dlm fridge :p
try laa gosok kat kepala,
tp x laa sakit pon :(

hmmmm.......

so Jumaat,
MC..
nk try rehat 1 hari..
tido pon kaki letak atas bangku kasi tinggi...

kalo still x baik lagi,
baru g xray kot..
incik wan kate takot tulang lari...
iskk..
xkan laa sampai teruk tu :(

korang doakan CIK NINA cepat sembuh ehh :)
aminn.....


Read more...

lama nyeeeee x bukak belog...

 Friday, April 9, 2010

tipu laa kalo x bukak belog..
hehe..


bukak belog tapi x sign in je :)
apetah lagi menuliss :)
juga mengomen kat belog kengkawan...
gi baca je :)
~sampai ada yg merajuk~


hurmm..
bz aa dis wik..
every week bz..
dah laa kekurangan kasih sayang dan perhatian :p
ehhehe..

ni nak tanya korang sket ni...
ape present yg terbaik nak bagi kat my beloved hubby for our 1st wed anniversary.... ??
nak yg terbaik taw..

kirenye 1st anniv ni hadiah nye nak yg bleh ada sampai bila2..
kalo hadiah 2nd anniv ke 3rd ke apa2 pon ok kan..
ni yg 1st ni laa nk yg best sket so that dia ingat foreverrrrr.. :)


erm ape yee....??


kepada yg silent reader tu,
sila laa bagi buah fikiran ...
jgn laa senyap jeee...
dah cam ccakap sorang2 lak aku ni! :(


Read more...

award lg~

 Thursday, April 1, 2010








1. Thank and link the person that gave you the award.
::maseh kepada puan farah junior ku :)


2. Pass this award to 15 other bloggers you've recently discovered and think are fantastic:
mak aih... banyak nye 15 orang....

1. cik dhiya
2. cik jay
3. puan dilla
4. cik aimi a.z
5. cik shil.ghaz
6. cik puan cherrie-ana
7. puan pida (xbuat kot dia da private blog dia)
8. puan ana fadzil
9. puan zura (dia bz nih)
10. puan alpana (ni pon tak buat juge kot) hmmm....

10 je yg beta leh pk skang....



3. Contact them and tell them that they've won the award.
sok ahh..
ngantok dah nii....

Okeh
4. State 7 things about yourself.
saye suke kaler pink~
saye tak suka kaler kuning~
saye tak pandai drive kete manual~
suke window shopping secara online~
seorang yg berbelanja lebih dari pendapatan :)~
suka aqasha (kalo belakon jd jahat x suka!), hans isaac, jerico rosales & kim rae won~
saye dah kawen nak dekat 1 tahun :) sukeee~


.::SEKIAN TERIMA KASIH::.

Read more...

happy 11th Month Anniversary Honey~



sayang,

samat menyambut ulangtahun perkahwinan yg ke-11..
eh...
11 bulan :p
hi hi hi..

saye x sabar nk tunggu next month...
sebab...
1st May 2010 kite dah 1 tahun kawen..

Alhamdulillah~
Moga keal hingga akhir hayat...
AMIN...





p/s: nak bagi incik wan hadiah ape utk 1st anniversary kami ni ha...?
ana buntu lahh....buntu...buntu...!

Read more...
There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP