Tiny Hand

photographer di sekitar IPOH

 Friday, April 30, 2010

perhatiannnn..


saya sedang mencari para² photographer yang mempunyai pakej OUTDOOR yg best..
~of coz pn.nina nak yg murah!~

ini adalah outdoor utk 1st year anniversary kami :)
~time kawen dlu x wat outdoor :( sbb da penat sgt~

so sesapa yg ada pakej,
or
nak rekemen,
sila laa hubungi pn.nina yee...

cadang² nk wat dlm bulan 5..
xpon kalo nak poyo lagi,
30/4/2010...




bercakap pasal 30 April, sila submit EA form anda yee :)
jgn jadi seperti saya, last year x submit sebab dah gatai nak kawen :p
ahahaha...

6 comments:

~farahsyeefa~ 01 April, 2010  

ada award untuk kak ina :)

btw, apa bendanya EA form tu...hihi. tak tau le.

Zatty Badrol 01 April, 2010  

erm go to facebook, check this guy out, Oky abd Rahman :)

.nina.z. 01 April, 2010  

farah,
EA form tu tiap2 ujung tahun company yg kite keje akan bg EA form. sesapa yg 'terpilih' kena bayar tax, silalah bayar..
sepatotnye akak kena sebut 'Submit Borang BE' :p
ahahaha...

zatty,
oky tu kite de gak usha2 'hasil kerja' dia..
superb gak :)
ni tgh tanya package kat dia :)
neway thanx singgah :)

Aimi A.Z 03 April, 2010  

Zareena, cube ko usha http://jangguttouch.com/ cam menarik gak.

fadillaz 03 April, 2010  

ko bajet bape?aku ade gak kontek2 fotografer..nak mekap x?hehehe...

.nina.z. 09 April, 2010  

aimi, janggot tu agak mahal la :(
bajet tak cukup :p

dilla, ko de member..?
kasi aku usha2..
mekap free aku mau aa..
kasi free sebagai hadiah anniv :p
ekekeke....

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP