Tiny Hand

 Tuesday, March 2, 2010

cam tak caye jeee..
pn.nina & incik wan dah kawen selama 10 bulan :)
lagi 2 bulan, our 1st year anniversary :p

rase cam kejap jek :p
hehhe..

sorang² kat opis ni,
dok tgk pic² kawen kitorang kat blog cik DHIYA :p
siyes..
rase cam baru je MOMENT itu :p





I LUV U sooo much Honey~



p/s:
even dah 10bulan kawen, perkataan I LUV U & sayanggg awak! x pernah lekang dari bibir incik wan. kan orang kata, lelaki akan berubah lepas kawen. dah tade i loveu i love u dahhh :p tp incik wan ni adalah incik wan yg pn.nina jatuh hati dolu² :p

pas kawen ni saye da berisi :) baju nikah pon dah ketat :( jeans pon pakai 1 size bigger :( incik wan kate saye tak berisi. pandai dia jaga hati kan..?

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP