Tiny Hand

AYAM PERCIK

 Sunday, February 28, 2010

ini bukan sticky post :)
~da rasa cam malas lak nak berbelog~

SERVICE : AYAM PERCIK


saya dan suami mengambil keputusan untuk memulakan@menyambung kembali perniagaan ayam percik kami :)

kepada sesiapa yang berminat nak menempah ayam percik untuk majlis2 anda, tak kira majlis apa pun, bleh hubungi suami saya di nombor 016-2254900(incik wan).


buat masa ni kami menerima tempahan untuk kawasan IPOH sahaja, tp jika ada tempahan dari luar kawasan kami, kami akan usahakan :)


Sekian, terima kasih.
SEMOGA ALLAH MEMBERKATI
AMIN :)

Read more...

saye sakit :(

 Thursday, February 18, 2010

harini saye MC
sebab saye sakit lagi :(
perubahan cuaca ni saya mesti sakit!
secara tiba² :(

saye kene redha :)
sbb saye dah mmg ada asthma dr kecik lg :(
tak teruk la..
saye akan kene attack bila ada perubahan cuaca & habuk :(
so, rumah saye, saye xleh kemas..
incik wan yg buat sume :)
hi hi hi :p

yang kelakar nye,
saye kene attack 1 day before hari akad nikah saye :p
haha..
taktau laa sbb pe, sebab nervous kot :p
~doctor gelak sbb kate sy nerves & kasi 1 injection :p~
ni pon sebab nervous MIL nak datang kah..?

ahahaha...
takde maknenyee...

and MAMA saye berpesan agar jangan CONCEIVE utk jangka masa 2-3 ni sbb saye on medication (steroid)..
kuat kot ubat tu :p
dan saye menerima ia dgn hati yg terbuka :)
hi hi..

Read more...

aduhaiii...

 Wednesday, February 17, 2010

aiseh...
camne ni...?
this coming SATURDAY my FATHER & MOTHER-in-LAW nak datang rumahh....

nanti nk jamu ape...?
saye x reti masak :(

rumah takde kerusi...
xkan nak suh my PARENTS-IN-LAW bersila..?
nak beli memang xde fulus :(

nk bg mereka tido di mana..?
katil de 1 je..

aaaaaaaaaaaaa........

berdebar2 nih...
ala2 rase cam warden asrama nak gi spot check bilik :(
hehehe...

helppppp!!!!


p/s: nak berdebar gak walopon MIL sangat sempoyyy :)

Read more...

banyak tol baju² lama yg tak pakai. nak wat pe dgn baju² itu haa..?

haruskah pn.nina & incik wan menjual pakaian² itu..?
sayang aaa...
banyak baju yg elok²..
cam baju G2000 takkan nak jual kat bundle..?
jual online ke..?
de ke org nk bli..?
huhu....

dah semak sangat dah almari tuu.....

Read more...

sabar ye puan nina :(

 Thursday, February 11, 2010


kepada puan nina,

sila tabah kan hati anda dengan segala dugaan yang datang..
sabar & ber istighfar selalu ye :)
jangan tinggal solat,
dan selalu laa membaca AL-Quran so that hati akan tenang selalu :)
anggap je dugaan² tu sume sebagai warna-warni dalam kehidupan kamu :)
jangan stress² kelak kamu akan nampak TUA sebelum usia :)

Read more...

FRIENDSHIP CONTEST

 Wednesday, February 10, 2010


kali ni nak masok friendship contest lak :)





saye pertaruhkan pic ni :)

~kami sedang ditilik oleh seorang ahli sihir temberang tentang(konon) kehidupan kami kelak berdasarkan tarikh lahir masing²~


sebab,
this is d last time kitorang berkumpul :)
ramai² + gelak² tak hengat dunia + makan²
sebelum masing2 kawen & ada hidup sendiri..
~tetibe rase sangat merindui mereka~
kami dah 10 tahun berkawan since teknik..
~kitorang classmates~
so samapi skarang kami still rapat cam dulu :)


.::luv all of u guys::.



Read more...

WeDdinG PhOto CoNtEst by LyNn HaMzAh

kalo tgk kat blog kawan²,
misti dorang masuk kontes² ni :p
kontes shawl laa, mak+anak laa..
tp pn.nina cam x layak je nk masuk :p
so,
skang ni tehengen gak nk try masuk :)
ni je yg layak kot :p
ehehhe..

saye tahu kontes ni dr blog farah
then perasaan cam bes utk menerai pon datang :)

memula kene jadi follower kat LYNN & QISTINA WARDROBE*done
pastu kene tempek banner atas tu :) *done
then kene wat tajuk entry ni cam tajuk entry tu :p *done
pastu letak pic kawen pn.nina & incik wan :) *done
tulis nama penganten+tarikh nikah (nama kami lee tu) *done
story sket nape choose that pic! *done
pastu tinggal link kat comment box penganjur :) *done




taraaaaa....
~poyo jap~


Nama Saya: Zareena
Nama Si Dia: Syahrul Izwan
(Wanina)
Tarikh: 1 May 2009 (nikah) , 2 May 2009 (bersanding) & 17 May 2009 (bertandang)

pic ni pic candid :)
time berarak nak masuk rumah..
sebenarnye sy amattttt segan time ni..
dah laa berdebar²..
kaki cam menggigil nak melangkah :p
(sebab tu muka camtu. cool laa konon)
sebab ramai sangat yg tengok..
orang² lain plak cam kerumun kat situ, nak jalan pon cam sempit..


WiSH ME LUCK!

Read more...

GERAMMM?!!!! Grrrrrr....

 Saturday, February 6, 2010

aku memang ngah geram nii..!
tak habis2 nak wat hal..
pas satu2 "hal" ko buat..!
~saya ada post tentang "hal" ini dahulu~


ko ingat aku ni takde keje lain ke.?
x profesional langsung!


da laa dulu wat cite lain,
skang wat cite lain plak..
apesal laa suke nak susahkan idop aku...?


mangkok tol!
aku kalo aku berani laa kan..
~kalo berani laaa~
aku nak jeeee mencarut2 kat muke ko tu!
pastu nak je maki2 ko!
~tapi saye ni tak berani masalahnye~


tak tau pe masalah ko.
suke nak susahkan org..!


aku ni dah laa JARANG marah..
perasaan marah tu agak susah nak dtg....
bila sekali marah,
SAYE TROS TAK RETI NAK CONTROL DIRI & PERASAAN MARAH ITU :(

Read more...
There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP