Tiny Hand

tak tahu nak hapdet apa. boringgg sesangat..

 Thursday, December 3, 2009

kenape laa kat opis aku ni da tade network..?
tetibe je ilang..
ade sesape ke yg meng-godam..?
pastu ade x sesape yg sudi ambik upah membuat network di opis ku ini..?
ala..
bkn opis besar pon..
opis kontraktor aje~
aku seperti dh terputus hubungan ngan dunia luar..
dengan beruk-ben yg cam cilakeeerrr nye..
aku bayo RM 98 sebulan taw..!
~bkn aku bayo pon. opis bayo~
tp macam cilakak. cilakak pon tak cenggitu..
bikin sakit ati je..
beruk-ben yg prob ke, leptop yg bangang..?
dah laa skang cam takde moooooooood je manjang..
selera pon kureng...
pesal..?
suar yg dulunye longgar kini sudah ketat..!
erghhh...
incik wan lak outstation..
hmm..
tensi²...
tido sorang lagi laa haku..!
blog kawan² dah x terfollow..
apetah lagi blog² yg jual pelbagai henbeg~
owhh...
memangg save duit..!
siyes tak tau nk hapdet ape..
tgk kawan² len dh bekobar2 nk kawen..
selamat membuat preparation..
aku dulu prepare ala kadar je.
sbb untuk hantaran mereka kasi notis 2 bulan jek..
hampeh~
kepada cik zura, saye xleh baca blog anda. pesal ntah...
xleh load abis..
memandang kan new year bakal menjelma,
next post will be my AZAM BARU :)
ngeeeee~

4 comments:

Dyalycious 04 December, 2009  

ptt la lame name nko tak naik kat blog aku..heeeeee

nko skang kat ipoh ke dear?

.nina.z. 04 December, 2009  

tu la..
aku da hilang arah tuju ni bile intenet tade :(

aku kat ipoh dear..

bapak aku cam x bagi kitorang lepas g KL je :(

hmm..
suke bagi harapan palsuuuuu..!!

Dyalycious 05 December, 2009  

pulak dah...then ofis kat sini tu camne plak?penat je wat usaha camtu

.nina.z. 09 December, 2009  

ofis kat situ on je..
wan on & off g sana..
ada supervisor kat sana,
ordering sume aku wat kat ipoh :)

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP