Tiny Hand

dah 23 haribulan ni. azam baru xde lagi..!

 Wednesday, December 23, 2009

saket perot niii...
period~ :)
fuhhh..
sib baik x excident lg :p
hehe..

dulu kalo period, Ya ALLAH saaaakett sangat..
misti amik MC..
xleh bangun!
baring + tidoo je..
pastu letak hot water bottle kat perot!
-wajib!

then g check rupenye de CYST..
so da buang cyst tu,
da ok banyak sket :)

skang ni pas kawen plak,
dah kurang sket period pain nye..
just cam sengal2 n x larat sangat je :)
better then b4 kawen :)

update blog pon cam tede mood....
tp nak gak hapdet!


sooo,
today dah 23rd Dec 2009..
1 week je lg nk New Year..
~masihi eh. hijrah dah tahun baru dah~
azam baru masih blur² lg..
tapi dah ada laa yg memangggggggg dah berazam :)
~ayat ape nih?~
hopefully azam ni bukan sekadar azam je laa eh....

ok..

1st of all,
nak sempurna kan solat...
~azam tiap² tahun ni :(~

second...
ready utk pregnant :)
~dah janji ngan incik wan, diz year baru nk try conceive~

third........
nak kena ada saving
~jangan shopping ntah pehapa. simpan duit. kot² terrr-prgnen nanti senang~

lastly....
nak ubah diri
~bukan Botox or etc. tp nak jadi isteri mithali. nak improve cooking skills & menjadi suri rumahtangga separuh masa :) tamau malas² dah~

ni 4 yang utama :)
then yg lain² tu biase laa...
typical zareena kann...

1. nak laptop baru -kaler pink!
2. nak handbag -last!
3. nak bli umah -xsemestinye diz year. next 2 years pon xpe :)
4. nak lebih banyak masa di habis kan di rumah mentua :)
5. nak bagi incik wan boroyyyyyyyyyy :) -yg ni diz year pon dah start :p
6. nak attend sume wedding kawan²
7. nak simpan rambut panjang -arahan incik wan!

ade lagi ni...
tp cam xleh pk laa..
cam sakit perot..
nanti ingat,
kite tambah² laa eh..

daa~

Read more...

beruk oh beruk~

 Tuesday, December 15, 2009

tak tahu beruk mane satu yg nak pilih..
meksis ke
selkom ke,
dee-gee ke,
strimik ke,
or,
pi wan wai mex..?
dee-gee & pi wan wai mex confirm mmg xde line kat area umah aku yg dekat ngan exit jelapang nih..!
yang salu main2 pon ngan beruk yg diberi nama selkom..
beruk meksis ni haa ngah guna...
agak ok laaa...
daripada beruk selkom..
strimik lak xleh nk bawak ke mana saja plak....
kesian laa plak asik kene tinggal umah je..
hmm...
toksah dok pk banyak laaa zareena oii..
ko bukan ade leptop pon...
tak yah laa bli dulu..
tunggu dah de leptop / pisi baru pk nk bela beruk yg mana..
ok...?!
layan tari tirana jap...
daa~

Read more...

hmm...dok sorang lagii :( boringggg neeee~

 Wednesday, December 9, 2009

boring nyee dok sorang2 ni..
kat TV lak de cite NUR KASIH..
adam ngah cipon2 ngan nur...
erghh...
nak gak cipon2..
tp incik wan tade :(

td incik wan tepon :)
"sayangg, hari jumaat nanti kite jumpe eh..!"
hi hi hi..
rase cam nak g jumpe boyfren lak :p
isk...
xsabarrr..!

walopon kadang2 incik wan tu suke carik pasal nak gadoh & menyakit kan hati...
tapi....
saye amat merindui beliau....!

Read more...

tak tahu nak hapdet apa. boringgg sesangat..

 Thursday, December 3, 2009

kenape laa kat opis aku ni da tade network..?
tetibe je ilang..
ade sesape ke yg meng-godam..?
pastu ade x sesape yg sudi ambik upah membuat network di opis ku ini..?
ala..
bkn opis besar pon..
opis kontraktor aje~
aku seperti dh terputus hubungan ngan dunia luar..
dengan beruk-ben yg cam cilakeeerrr nye..
aku bayo RM 98 sebulan taw..!
~bkn aku bayo pon. opis bayo~
tp macam cilakak. cilakak pon tak cenggitu..
bikin sakit ati je..
beruk-ben yg prob ke, leptop yg bangang..?
dah laa skang cam takde moooooooood je manjang..
selera pon kureng...
pesal..?
suar yg dulunye longgar kini sudah ketat..!
erghhh...
incik wan lak outstation..
hmm..
tensi²...
tido sorang lagi laa haku..!
blog kawan² dah x terfollow..
apetah lagi blog² yg jual pelbagai henbeg~
owhh...
memangg save duit..!
siyes tak tau nk hapdet ape..
tgk kawan² len dh bekobar2 nk kawen..
selamat membuat preparation..
aku dulu prepare ala kadar je.
sbb untuk hantaran mereka kasi notis 2 bulan jek..
hampeh~
kepada cik zura, saye xleh baca blog anda. pesal ntah...
xleh load abis..
memandang kan new year bakal menjelma,
next post will be my AZAM BARU :)
ngeeeee~

Read more...
There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP