Tiny Hand

wahhh.....xsangke..! *dah edit*

 Friday, October 2, 2009

xsangke diriku berjaya menjual 3 naskah TAFSIR AL-QURAN tu..!!
satu pencapaian yg membanggakan..!
~bangge weh even br 3 je dpt jual..!~
tapii...
terasa diri ini x proper semasa berurusniaga tu..
sbb x menutup aurat time deliver kat customer,
pasti customer pelik + ragu² kan..?
seseorang yg jual TAFSIR AL-QURAN x bertudung :p
sooo,
pasni kalo anta kat customer,
kne pake selendang aa...
~selendang da bli banyak. siyes...! asik bli jek. tp xtahu nk start bila. doakan saye ye :)~


then,
uollsss please laa nasihat kan pn.nina tu...
cakap kat die,
"weh. jangan..! simpan duit. untuk kesenangan masa depan"
arghhh...
uollsss taw x die nak bli henbeg coach..!
sebab die die 'voucher' RM200..
tolong laa nasihat kan die agar jangan tergoda dengan beg² itu..
tolongggg laa eh..!
perasaan die tgh meluap2 tu..
kepala otak die dah xleh pk bende lain dah..
hanye henbeg coach yg menjadi idaman tu je yg berlegar2....!!

dah laa..

nak g wat kek utk cik zura yg nak bertunang esok ni..
mama suh..
mama kata,
"buat laa kek utk zura. xkan pegi esok tangan kosong je"
so, sepantas kilat tanye ade x bekas kosong kat 'pn.zura' :)
dan 'pn. zura' pon dah anto bekas tu di rumah saye :)

daaa

**edited**

to cik dhiya,
cenggini lee bag yg saye mahu itu..

owh..
sangat mahal..
800++ :(




xleh bli ye pn.nina..!!!!


tapi kan, kat orkid syah tu,
de beg ok laa..
tp x laa ok sangat,
tp benafsu gak laa :p

kalo bli yg ni ok x..?
ke kumpul bli yg coach carly tu..?

11 comments:

Dyalycious 03 October, 2009  

dear...ce post sini camne rupe handbag tu..
if lawa nanti aku cast vote tuk nko..heeeee...if lawa, aku soh nko beli tau..hahahaha

better tutup aurat skits kot bile anta tafsir tu.. :)

aku pun cam berjinak skits2 dah...

.nina.z. 08 October, 2009  

dah post dah :)
tp coach ali pon nak gak..
yg satchel pon ok :)
aduhh...

ko kne kata camni taw..
"zaree, jgn beli..!"

BabyChomei 10 October, 2009  

apsal murah beg nih?
tak ori ker?

Dyalycious 11 October, 2009  

owh ali pouch ni...ok ok..tapi cam color gitu la plak...

for me la kan...800??hurmmmm..GO BUY...

BabyChomei 11 October, 2009  

haish..apsal comment aku tak appear??

nak tya nape harga dia murah nih??adakah????tuuuut

.nina.z. 12 October, 2009  

eh..
die ori aa..
aku dah tekinje2 ni..
die blu kat US ni..
kat butik..

dhiya,
bli ye..?
tu laa..
nak bli gak yg purple tu,
tp sold out laa plak kat coach boutique tu..
hmm..

nanti nak suh orkid tu bli kan laa zoe or carly tu..
maybe tunggu christmas sale kot. murah sket :p

Dyalycious 12 October, 2009  

cik zura, comment nko tak appear sbb kene tunggu zaree approved le...ori tu zura...

zaree, beli la...a'ah..aku tgk kat orkid dia kate dah abih plak yg ali ni...tak pe..byk len lagi..
btul..tunggu xmas..

.nina.z. 12 October, 2009  

ko tamau bli ke dhiya..?
aku je yg gila sorang2..
cam pelik lak tgk ko rilex je :(
salu ko pon gile gak..
adoii..
pas gile henbeg aku tatau aku gile pe lak :p

Dhiya 12 October, 2009  

kalau aku ni bekerja dear oii..mmg aku dah beli dah..
tapi disebabkan aku ni kan tak bekerja...
so duit yg ade kene simpan tuk hari tua..hahahaha

BabyChomei 13 October, 2009  

huhuhu..itu macam ka

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP