Tiny Hand

vacancy(ies)

 Friday, October 23, 2009



ni adalah post yg ke-100 saye :)

kali ni nak bagi tahu bahawasanya,
office di mana saya bekerja ni ada vacancies :)
so sesape yg nak apply,
leh laa anto resume :)

vacancies ni terbuka kpd semua..
except sahabat² saye..
sebab..
saje je,
saye malas nak bekerja dengan kawan² yg saye kasihi :)
bagi saye,
sahabat adalah hanya untuk di kasihi, dan meng-hang-out kan diri + happy..
tamau stress²
~err..ade point ke pe yg diriku tulis ni?~


ok..
ni die jawatan² kosong yg ada :)
kalo nak apply,
anto resume ke cosignsb@yahoo.com



1. Site Supervisor


calon² mesti lah mempunyai Diploma in Civil Engineering. tapi kalo xde doploma tapi ade experience menjaga tapak binaan serta menjaga pekerja² tapak binaan yang sememang nye banyak songeh itu, pun leh apply. sile kann :)
~pekerja² opis saye ni kdg2 menyakit kan hati :(~



2. IT Executive

calon-calon of coz lah kene ada at least Diploma in IT kalo bleh majoring in web design.
sbb boss saye nak orang tu wat kan website + maintain mengikut ape yg di kehendaki & diarahkan..
kalo nk lg power, korang wat siap2 website (contoh) baru utk boss saye tu, kasi die impress sket. website lama --> www.cosign.com.my
~eh ada taw yg blaja IT tapi tatau wat web site..!~



3. Sales Executive

calon-calon utk post yang ni lak mesti le ade lesen memandu kereta dan juge kereta (kalo xde kete camne nk wat sales). pastu kene suke berjalan² berjumpe orang :) and yang paling penting money driven. sebab, kalo dapat kan projek, komisyen menanti anda..!
projek (JKR) lak paling kurang RM20,000.00 leh dapat. bayang kan kalo anda dapat atleast 1% komisyen. haaa.. dah berapa..? gaji bulan lagi...
isk..
kaya²....



4. Engineer

calon-calon engineer ni kene ada 1st degree Civil Engineering. de experience ke xde experince ke saye pon x pasti. cube try test je la eh :)


k laa..
saye nk g kl ni..
nak jumpe encik suami :)
saye merindui beliau..
pastu sok nak lawat baby alia juge berjumpe ngan sahabat² kesayangan saye:)
daaa....

3 comments:

Jay 23 October, 2009  

untuk aku xde??opss awal2 da kene rejek kan??sbb aku kan sahabat yg dikasihi..betul ke??hehehehehe

besh nye jumpe sume..aihhh jeles la plak

Aimi A.Z 23 October, 2009  

ek? opis kat ipoh ke? kalo tak leh apply. basic tinggi tak? :P

.nina.z. 27 October, 2009  

jay, utk ko takde..
ko kan nak jd cekgu..!
kejar lah cita2 mu itu...

aimi,
haah kat ipoh opis aku ni..
toksah laa apply..
ko g keje kampeni besar2..
beesarrr punyee...
basic x tinggi kot :p
hehe..
ntah :p
ala..
xbes keje sini sbb ada aku :p
hahaha...

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP