Tiny Hand

nak raye dah eh..? hmm... SAMAT ARI RAYA..!

 Tuesday, September 15, 2009

bile ntah nk wat private blog ni. nk wat private post pon cam malas. saye ni dah dikire melanggar perintah suami dah ni :( ohh sayangg.... maaf kan sayee..! korang rase mane better..? private blog or private post..?
~dah banyak kali tanye dah kann..? :(~

sangat cepat mase berlalu..
dah pon nak raye..
baju da bli ke..?
dahh :)
kale itam+kelabu :)
same ngan incik wan :)
baju kami ade kerawang² ;)

kuih raya baru buat sket,
nk buat banyakkkkk taw,
utk mama :)
mak :)
n makcu :)
~makcu yg meng'pow'~
xcukup masa aa...
ni pon pn.nina ponteng gi niage :(
terpakse lee,
kalo x,
xwat kuih leeee pn.nina thn ni :)

diz year pn.nina beraya tanpa mama, babah, kakak, adik n zaheen disisi :(
pn.nina beraya dengan mentua :)
camne eh..?
experience yg baru ni :)
misti seronok kan..?


incik wan pon da bayar kan zakat fitrah pn.nina :)
RM14 je utk kami berdua :)





ehhh..
jap²..
de lg 1 story..
tadi ade excident kat roundabout LABU :)
~pn.nina = tipikal driver sebab memperlahankan kenderaan utk melihat eksiden :)~
de 1 kete merah ni masok dlm 'roundabout' tu..!
adoi laa..
jenuh pn.nina pk camne kete tu leh masok dlm tu..
bebendul jalan a.k.a road kerb a.k.a pembahagi jalan yg kaler itam putih itam putih tu,
x rosak pon..
terbang kot kete tu :p
hehe..
TOTO tu pon misti pening camne nk angkat kete tu kuar kan..?








SELAMAT HARI RAYA DEAR(ies)
MAAF ZAHIR DAN BATIN
saye mintak ampun dan maaf di atas segala salah & silap saye..
jika ade terkutuk, terkata, tertampo, terkecik kan ati korang etc.....
maaf kan dosa² kecil saye itu..
kite 0-0 ye..
..AMPUN DAN MAAF DIPINTA DENGAN SEIKHLAS HATI..
~bersama² memohon maaf. jgn sebelah pihak jee mintak maaf. btoi x..?~
:: pn.nina x sabar nk beraya ngan incik wan. camne lee perasaan 1st time beraya ngan suami :) ::




.::pasni hapdet blog pasal raye lak eh::.
.::JEMPUT DATANG BERAYA KE RUMAH :) ::.
.:: SILA CALL / SMS SBLM DATANG ::.

1 comments:

Dyalycious 16 September, 2009  

nak komen by para..hehe...

private post la..sbb dah wat private blog takkan nampak nko update unless aku msk blog nko :)

mesti cam best je kan raya ngan suami di sisi...tapi raya ngan mertua??errrkkk..tapi mak mertua nko best..so xde pe hal kot..sure best..

a'ah..camne kete tu leh ade tgh2 tu?ni main snap2 pic plak..bwk pandang depan la pn nina...hihi

lastly, aku pun nak mintak mahap gak kat nko atas ape yg terrr terrr sume :p

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP