Tiny Hand

To: Cik Dhiya Hazwani :(

 Friday, August 14, 2009

dearr :(
leh ajar aku wat private post..?
ade prob sikit laa...
ke x yah wat post..?
cite personally je kat ko thru email..?
or kite YM reramai kengkawan kuu...!!?
sangat2 perlu share ni..

5 comments:

BabyChomei 16 August, 2009  

ekekkek..kang orang search dhiya hazwani plak...dah kuar blog ko plak nti..

Dyalycious 16 August, 2009  

sori dear..
aku baru dpt bace ni...
nape dear?
anything need to share with?
nak ajar private post pun aku leh ajarkan...

.nina.z. 16 August, 2009  

hehe..
sib laa..
dhiya hazwani da kne share ke glemeran die ngan aku..!


aku tatau aa nk wat private post ke x..
nanti aku cite aa...
tadi aku da cite kat arl..
(x pasal2 arl kene dgr bebelan aku)
dah lege sket..

Dyalycious 17 August, 2009  

ala...pe salahnye...search aku, kuar nko skali..aku suke share2 keglamoran ni..hehe..

ooo ok...anything kalau nko nak wat private bgtau la aku k..

.nina.z. 17 August, 2009  

xyah aa..
lupe kan aa..
wat sakit ati aku jek..

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP