Tiny Hand

dedicated to: LABU BIN KUNDUR

 Friday, August 14, 2009

seperti tajuk,
saya tujukan post ini kepada....
LABU BIN KUNDUR* (bukan nama sebenar)
~saya pasti anda membaca...~

kenapa saya guna nama lain...?
kerana en.LABU ni juga mungkin mempunyai kawan2 nya yg membaca blog saya :)
~berkawan baikkkkk ye~


saya x mahu melukakan hati kawan2 nye itu,
kerana saya juge berkawan ngan mereka...

anda mungkin tahu,
post ini utk anda..

siapa yg makan cili,
die laa yg rasa pedass kannn...??
btuii...?

tapi saya rase mungkin ada 'orang lain' juga akan terasa.
walopon x makan cili :p
~kepada 'org lain' itu, bukan anda yee~

saya nk bagitau kat sini,
udah2 laa tu yee nk menyibuk hal saya..

saya tahu anda baik,
anda disukai ramai rakan2 anda,

tp jangan ingat anda tu baik sangat,
jgn ingat anda tu bagus yee..

kerana perasaan seperti itu akan merosak kan diri kita juga :)

sbb walopon saya kenal anda x laa lame mane,
tapii....
saya dah taw perangai anda tu..
anda juga a bit psycho laaa..

ingat yee,
dulu anda ade buat salah pada saya,
menganiaya saya,
ada sedikit fitnah & etc..

ALLAH makbulkan doa-doa orang yg teraniaya..
walopon ini cerita lama,
saya tetap ingat sampai mati wahai manusia yg berlagak bagus :)

saya minta maaf kpd yg terasa,
sy kne tulis,
kene luahkan apa yg saya rasa,
kerana saya dah lama berdiam...
dan ini juga sudah & memang melibatkan SUAMI saya..


kepada anon,
sy tahu siapa awak,
dan saya tahu awak jumpa blog sy bkn melalui GOOGLE..
tapi ada org yg menyampai...
~very confident..!!~
sebenarnya,
saya xde masalah apa2 dgn awak..
just cite lama,
and its over,
kite pon dah mintak maaf kan....?


8 comments:

BabyChomei 16 August, 2009  

nape nih..?cam siriuss jek??hmmm?nape nih??mm..mcm tau jek

Dyalycious 16 August, 2009  

dear....
nape??nko ok?

.nina.z. 16 August, 2009  

zura...
dah taw xpe..
tensen aku..
x abes2 nyibuk..
aku mmg x sukaa aa die tu..!
saiko je..

aku ok dhiya..
geram je..!

BabyChomei 17 August, 2009  

erk..btoi ke sape yg aku teka tuh..kang salah teka plak..huhuhu

BabyChomei 17 August, 2009  

weh..nape nama labu bin kundur..macam lawak lak..ukukuikuikui..kundur tu menatang ape?ko tulis nama sebenar je..kan senang..

ha..lagi satu nape comment kene ader approve..susah la..kot2..aku da komen..nanti aku komen lagik...sbb lupa da komen ke blom..huhu

.nina.z. 17 August, 2009  

ko teka sape..?
alaa..
x ramai pon calon2 yg ko leh teka...

susah eh comment kne approve..?
ok aku tuka...

kang guna nama betoi kang,
susah lak...
hmm..
labu bin kundur tu kan kat dalam cite labu labi cite p.ramlee tu..

yang si labu namenye labu bin kundur,
yang si labi lak labi bin kura2..

BabyChomei 18 August, 2009  

oo..aku tak tgk aa citer p ramlee...lambat habes..malas nak tunggu!

aku teke ek..
apek?
sarimi?
muaz?bopren aku tuh?

.nina.z. 20 August, 2009  

pesal lak muaz ni..?
hmm..
lu pk laa sdr..!
malas aa aku..
x sudah2...

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP