Tiny Hand

creative kee..?

 Wednesday, August 19, 2009

huhu..
cik dhiya telah mengishtiharkan belog saye ni kreative..
wahh..!
ishtihar tu :p

::MASEHH CIK DHIYA::
ok..
saye tempek..
nahh..
So here's the rules:

~copy paste dr blog cik dhiya~
1. You must thank the person who gave you the award.
~dah say thank you dah :)~
2. Copy the logo and place it in your blog
~dah :)~
3. Link to the person who has nominated you for the award.
~cik dhiya hazwani (bile ntah nk jadi PUAN :p)~
4.Name 7 things about yourself that people might find interesting.

Here goes 7 random things about meself:

1. mesti semua lengkap and in order- apa2 yg saye nk buat, saye akan rancang dulu. kalo nak kan sesuatu, saye akan survey sampai puas hati :) saye xsuka spontan (jarang²). barang² saye juga kene lengkap :) hehe..

2. manjaga hati orang- yeee...hati orang lain ni saye sangat takot utk di sakiti. tapi hati saye...? ada orang lain pk..?
kalo saye x suke seseorang tu, saye akan tetap kawan juge (hipokrit ke ni?) :p

3. saye punctual..!- saye memang pantang kalo 'janji 'melayu' kalo saye janji kul 11, kul sebelas laa saye sampai :) kalo lambat sket pon, saye akan inform..! tapi......... bila saye together-gether ngan incik wan, saye akan lambat :( hehe...

4. bukan semua orang boleh menasihati saya :)- yang ni kalo orang yg 'x berapa betul' nasihat² saye, sy wat bodo jek. kene ada cara nak tegur saye yeee :)


5. pendam & dendam- saye pendendam orang nye. saye x share problem ngan orang lain. cume prob 'cam bodo' je sy cite kat kawan2 :)

6. tangan bocor- saye xleh ade duit. kalo ade duit je misti abess :p adeee je idea nk beli macam2 :(
perbelanjaan melebihi pendapatan saye ni :p

7. tak ramai kawan- saye x pandai berkawan (pemalu) :) kawan² saye leh kire ngan jari je. tp bile saye dah kawan ngan org tu, saye akan kawan ngan die forever. luv u guyss...


the last part, i have to tag 7 bloggers for this awards.

Nominate 7 other Kreativ Bloggers. Post links to the 7 bloggers that you nominate. Leave comments on each of the blogs to let them know that they have been nominated.

1. aimi a.z
2. dilla
3. arl
4. encik koko
5. zaheen
~aiseh de 5 je laa. xpe kot~

7 comments:

Dhiya 20 August, 2009  

alo saye x suke seseorang tu, saye akan tetap kawan juge <<< aku nko suke kan?hehehe...

bile nak jadi puan tu....ntahla dear..doakan kami ye... ;)

BabyChomei 20 August, 2009  

hah..dya jadi puan?

.nina.z. 20 August, 2009  

yee..
saye sentiasee doakan yg terbaik buat kawan2 saye :)

ala..
korang bleh tau laa sape yg aku x suke...
hehe...

Dyalycious 20 August, 2009  

nko dulu kot cun...aku lambat lagi kot nak puan ni...hehe

zaree, thank u...
huh??tak tau pun..sape2?(kecoh gile aku) ngeee

.nina.z. 20 August, 2009  

dah aa..
malas nak pk sape aku suke sape x sukee..

asal korang sume aku sayangg...

Dyalycious 20 August, 2009  

sayang anda juge...*hugs*

fadillaz 21 August, 2009  

hehe..tenkiu..nnt aku layan tag ko eh..

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP