Tiny Hand

saye dah berisi ke..?

 Monday, July 20, 2009

budak² matrix cuti 2 weeks..
so mangkok 2 orang tu ade lee di rumah..
~kakak & adik = adik2 ku~

so si kakak telah meng'komen' begini terhadap diri saye,
"nape aku rase ko da gemok..?"
sume mate tertumpu pada saye :(
~mata zaheen, emy & incik wan~

eh..
ye ke.?
isk mane de...!

ye ke zura..?
ritu kite g jusco ritu ko rase aku dah berisi ke..?
x kan..?

saye sangat x puas hati..
saye asik tanye incik wan je, "btul ke...??"
incik wan kate "xde lah"

then saye tanye mama,
mama x kate ye atau tak,
mama kate "elok le tu"
tanye adik lak,
adik kate "haah.berisi sket"

aaaa...
ye ke..?
x kot..
sebab diorang da lame x tengok saye kot :)
incik wan kate x berisi pon..
haaa......

then si mangkok kakak pula berkata,
"kenape ko tamau trime kenyataan yg ko da gemok?tu laa dulu kate lagi aku gemok"
~hello...memang ko gemok ok..!~


hari ni datang opis,
abis sume orang saye tanye,
dan jawapan mereka seakan² same :(
"x gemok,tapi nampak laa berisi sket dr dulu.nampak laa lain"

aaaaaaaaaa......
oh tidak..
ni blum pregnent lagi :(

mungkin kah Pn.nina akan gemok..?
camne rupa pn nina dah gemok nanti..?
oh tidakkk...!!! :( :(



p/s:
Pn.nina pakai pencuci muke baru --> GARNIER
2 tona lebih cerah. paw kakak punye :)
~sebab paw: cam bes. kakak putihh pake garnier..!~

10 comments:

Dyalycious 20 July, 2009  

bak tgk pic...meh juri nak komen gemuk ke tak..
ala...
badan org dah kawin...standard la berisi skits...baru la kate 'disentuh' hehehehhee...

.nina.z. 21 July, 2009  

isk..
di sentuh ye..?
huhu..
memang pon..
dah berubah sket struktur aku nih :p
haha...

gambar x nampak sgt kot..
kne tgk live :p

Dyalycious 21 July, 2009  

akan berubah struktur badan ke nanti dear?
ape yg berubah?hehe..sebok2 je nak tau kan..hehe

.nina.z. 21 July, 2009  

isk..
berubah gak le :p
perubahan yg misti ko suke :p
haha...

BabyChomei 21 July, 2009  

tak gemok pon..tapi badan org kawen aa..mak aku nyer petua pas first night kena minum air kunyit hidup..campor per lagi aku taktau plak..nanti pas kawen aku pon kene minum kot..kakak aku terseksa nak minum..

.nina.z. 23 July, 2009  

ceh.nape x bgtaw aku ritu..?
aku nk minom kunyit tu skang leh..?
huhu..
g tanya mak ko campo ape lagi..

Dyalycious 23 July, 2009  

tak bole...sbb nko dah byk sgt mlm..tak mujarab..hhaahah..

yg aku penah minum utk kurus la kan..
kunyit hidup di blend, pastu letak air asam jawa...pastu masakkan air tu..aku tak penah buat..bibik asyu aku buatkan...mmg kurus pun..tapi tak tau plak kalau zuranye lain care..

.nina.z. 24 July, 2009  

oo..aku da xleh eh..?
tp aku still x telambat lagii taw :p

Dyalycious 25 July, 2009  

dah lambat le..
dah byk kali sentuh dah kan?
hehehehe...
malu2 nak ngaku plak...hehe

.nina.z. 28 July, 2009  

x laa banyak mana pon..
bkn kami dok serumah hari2 :p
kan i ni weekend wife :p

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP