Tiny Hand

another good news

 Tuesday, July 28, 2009

huhu..
memula skali nk wish kat cik dhiya kite :)
happy bestday eh dear..
aku ingat nk wish kul 12 mlm td..
tetapi akibat daripada bebanan kerja yang banyak di ofis,
ditambah pula dengan perasaan kekenyangan yang melampau,
saya telah menidurkan diri saye dengan begitu awal sekali :)
huhu..
so pagi ni baru nk wish..

happy bestday dear :)
may ALLAH bless u..
cepat2 bertunang,
then cepat2 kawen...
cepat2 set up ur cafe :)
n cepat2 dpt baby :)



haaa..
pasal baby ni kan,
kawan saye,
yang bernama nurul zarina binti rosnan a.k.a UYUN,
telah menjalani ujian kehamilan di rumah,
dan keputusannye adalah POSITIF :)
ini lah gambar yg die bagi menerusi MMS semalam :)
dengan ucapan " dear,POSITIF. i'm pregnant..!"
huhu...
congrates dearr...
xsabar nk jadi mama nina :)

then pn.nina tanye kat pn.uyun,
ape yg dalam bekas biru tu..?
pn uyun kate urine die. sebab nk dapat keputusan yg lebih tepat, die tadah bebanyak..
hmmm...
sungguh tidak logik ye..!

puan-puan sekelian,
ujian kehamilan memerlukan hanya beberapa titis urine sahaja..
bukan tadahan seperti ini..
sekian, harap maklum..
~ceh.cakap cam aku penah wat pregnency test ni jek..!~

pn.nina sangat excited..
kalo kawan2 pregnant,
memang pn.nina sangat excited :p
dulu masa nurul, agee, ana & alia pon pn.nina sangat excited :)

haha...
pn.nina bile lagi..?
nanti2 laa....
tunggu incik wan stabil dulu...
and bagi laa can kitorang hanimun dulu..
ni pon idup cam hape je..
rumah xde lg,
sorang sana, sorang sini...
kami masih blum rase hidup berdua yang sebenar2 nye lagi :)



4 comments:

Dhiya 28 July, 2009  

thanks dear...
tak pe..yg penting ingat...

gile byk kot urine uyun..hahaha...ade bau tak?hahahaha...

tak pe dear..tunggu la thn dpn plak mane tau dah stabil ke kan..leh dpt baby...nak jadi aunty dhiya ni..ehhe

BabyChomei 28 July, 2009  

nko pregnant sama aku ah...heheh

.nina.z. 28 July, 2009  

haaa..
ok gak tu zura :p
tp ko kawen nye thn ni ke thn dpn..?
aku bajet januari next year aku tamau plan dah...

dhiya,
azam baru thn depan :p
dapat baby :p

BabyChomei 29 July, 2009  

tahun depan aaaa....
cepat sgt la kalo kawen tahun nih..mak aku tak redi..aku lagi2 la tak redi...kuikuikuikuii..takot dowh kawen..iskk

weh ko plan ker?camner tuh plan??aku rase baik jgn plan aaa...rezeki anak ader..ceewah..ustazah plak...ehem2

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP