Tiny Hand

not-to-long post

 Thursday, May 21, 2009

firstly nk cite pasal weekend after my wedding..
1 week as husband n wife :)
(friday 8th May, sat 9 May & sun 10th May)


friday,8th May
khamis malam tu kitorang balik ipoh. then esoknye tu, pas amik hasya kat tadika die, kitorang balik umah hubby kat Hutan Melintang, Perak. dlm 2 hours gak laa baru sampai. balik pon sbb nk tgk baju kawen. tp x siap lg laa plak. esok nye baru siap. korang bayang kan lee. next week nye nk kawen aku x tgk lg baju nye. hangen tol aku. tp aku xleh nk marah laa kannnn. hmmmmm. da laa kne pake tudung. huhu...

petang tu gak gerak g KL. cadang nk g tgk uyun nikah malam tu. tp xsempat la plak. sebab nye, kitorang singgah kat pasar malam sabak bernam. tempat parents wan berniaga lauk pauk + ayam percik.

aku pon join laa menjual dan membungks2. tp hubby kate xyah laa bungkus2 nanti die rugi :p (sbb aku bungkus byk kot) terkial2 laa aku bungkus lauk2 tu. hehe...
then da malam sket br gerak g KL. sblm tu kitorang bungkus lauk pauk utk dinner. hubby bungkus kan aku RENDANG ITIK..
huhu...
ITIK...?????!!
euwwww...!

~huhu. tapi sedap gilerrrrrrrrrrrrr itik ni~
~nyesal kate euwwww td~

then sampai KL da lambat. so kitorang tdo la Hotel. kat mane ntah. sbb aku da tetido dlm kete.
soknye baru g wedding uyun. tu pon g petang. dlm kul 4 br sampai. sebab nyee......
hubby g jumpe kawan2 die. hubby nk bg kad kawen kat dorang. hmmm..
pastu g carik hadiah utk uyun kat IKEA..
huhu...
korang tau laa kan,
aku ni suke sangat g IKEA tu..
sooooo..
agak2 korang laa kan,
brape lame aku kat IKEA tu..?

~ye. saye pakai baju kurung :)~
*bangge* <--
tiru dhiya. die salu wat camni
hehe....
sampai kan mama aku dr ipoh dh sampai umah uyun dlu :p
pas kenduri uyun baru g genting :)


*********


-off topic-
ni cite pasal hadiah kawen aku..
from my sis + my cousin + my niece..



patot laa korang ilang time aku nk nikah ritu..
rupenye g bli bende alah ni..
neway,
thanx dear...
tp ai x berkesempatan utk pakai lg..
hehe :p
nanti ai pakai k..



***********




okeh..
sambung...

ni plak,
MY Birthday present :)
Thanx sayang..
I Luv U soooooooooooo much...!
ngeee...

hubby kasi ni kat saye :)
sempene my 25th bestday..
tapi dah pakai time g "honeymoon" kat genting 9/10 mei ritu :)
hehe...
bes2...



~Puan Zareena pun menggayakannye~

~Puan Zareena dari blakang~




kat bawah ni plak gambar2 kami :)
kire g "honeymoon" laa ni....
~bleh dijadikan bukti yang kami da kawen.. -inai merah di jari n cincin~



~kami pelok2 dalam bilik. tapi xde pape yg terjadi selepas itu ookkk. nk tangkap gmbr jek~
hehe...


sunday, 9th May tu balik Hutan Melintang nk g tgk baju. Puan Zareena drive dr genting sampai lee ke Hutan Melintang tu. Encik Wan tidor di sebelah. sian die penat. pe ntah yg penat sangat tu :p hehe...
xpe lee...
sok die nk keje...
then pas tgk baju,
malam tu balik ipoh,
tido ipoh,
sebab mama xde,
sume g hantar kakak g Pahang..
kakak masok MATRIX kat sane..
sooo.....
xde sape nk anta zaheen g skolah sok pagi nye tu,
Puan Zareena laa jd orang harapan....
pas anta zaheen baru kitorang balik tepeng..
Puan Zareena kene siapkan Encik Wan g keje plak :)
hehe...

5 comments:

Dyalycious 21 May, 2009  

jeles tahap gaban ni...
nko dah leh nak letak pic gitu..
aku letak pun cam kene pilih2...hahahahaha....

.nina.z. 21 May, 2009  

hehe..
ko still kne wat personal pic..
aku leh laa tunjuk sket2..
sume xleh..
hehe..
so dear,
KAWEN laa cepatt...

Dyalycious 22 May, 2009  

baik...akan mengejar target aku cepat2//..pastu leh kawin..hahahha

BabyChomei 24 May, 2009  

wooo....aku baru nak kejeee

.nina.z. 29 May, 2009  

ye arr..
ko kne sabar dlu zura..
kan mak ko x bagi kawen dulu...

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP