Tiny Hand

my BIG day..!

 Tuesday, May 5, 2009



ni de sket pic kawen aku...
~by non-professional photographer~
sambil upload aku layan wonderpets...
huhu...
~linie, tak dan ming ming juge. wonderpets datang membantu. hari ni dorang nk slamat kan sekumpulan biri-biri. yg lg 1 tu wonderpets gi bercuti tp de gak haiwan yg dlm kesusahan. haiwan pe pn tatau. malas nk tgk dh.huhu....~


1st of MAY 2009
.awak misti ngah gabra kan sayang.



.sebab saye pon bedebar gile ni. walopon kawan2 saye de depan mata ni ha.




.dah selesai. aminnn. sempoiii la sayangg. awak lafaz sekali jek.

.ngeeeee...besh gile.




.sangat suke pic ni. grab from dhiya's blog. hehe.
.TQ dear. aku cam rase aku cun lak.


.ce tgk pic ni. de ke patot hubby aku pelok adik...???!!!.



.ni plak time malam berinai. hanya saye sorang yg bersandng.



.pas dorang menepung tawar, saye kene ciom tangan dorang.





2nd of MAY 2009

.ketibaan pengantin LELAKI. tapi nape 2 orang LELAKI ni plak yg pegang bunga manggar..?.

.hehe. best taw kawen.







.time ni malu woooo. kene posing kat pelamin. dh la ramai org kat situ.




.ni plak malam tu. potong kek. best gak pake gown nih. rase cam cinderella plak.huhu.


.haa. ni plak acara memperkenalkan ahli keluarga kat pengantin LELAKI. sume orang participate. bile name kene panggil, kne dtg kat penganten then letak duit dlm dulang bawah tu pastusalam penganten.
~collection kitorang malam tu RM400++~
-tu je pic yg ada-
-nk tunggu pic dr dhiya. die byk ambik gmbr-

daaa.......

2nd May ritu gak my dearies accident. gi baca cite kat blog dhiya. sib baik x jadi pape. masa jay call aku ritu, bederau darah aku. dh la balik dr majlis aku lak tu. adoii.korang ni macam2 lee...pasni cik dhiya jgn bawak laju2 k. mase cik dhiya gado ngan apish pon jgn bawak laju2 taw. to jay n arl pasni jgn tamau naik kete ngan dhiya plak. babah aku kate, kawasan tu mmg salu sgt orang accident. k la, take care eh dearies =(

3 comments:

Jay 05 May, 2009  

td baru call cun..die kate dhya kat luar n td pun die bawak laju jugak..huhuhuhuhu tlgla nasihat kan die kawan2...

Dyalycious 05 May, 2009  

ehem ehem....kutat di sini nampakkk..hehehe...

kitorg ok..jgn risau ye....

to jay...bukan tak nak slow...darah masih muda...so cam agak panas hati tgk org drive lembab2 ni..time hujan je aku takut..time cerah mule menguasai jln raya..hehe...

pasni aku upload pics ek...
byk cantik2...(perasan amik gamba cantik) hehe...

Jay 05 May, 2009  

heheheh malang xberbau ok... hujan tau cerah???plzbe carefull.. n jgn la drie laju2 lagi ok??? tq

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP