Tiny Hand

selendang ni ok x..?

 Saturday, April 11, 2009

ofis mate ku yg bernama kak ita telah mengoffer kan dirinye utk merekacipte selendang yg akan aku pakai time nikah nanti.
~kain disediakan oleh aku. beads sume die beli tp pakai duit aku.hehe~


aku dh bg idea cmne. aku nk ala-ala fifi nye selendang :)
ala-ala jek. bkn exactly. hehe...


ni le idea kak ita.

aku rasa ok kot.

pas jahit yg tampal2 tu, die jahit beads kaler same ngan baju aku.

aku pakai cam gini je nanti time nikah leh x..?
xyah pakai tudung kat dalam.
letak selendang tu depan sket.
kasi tutup rambut..
ok x..?

5 comments:

Dyalycious 11 April, 2009  

haaaa..bole dah pun...

ok..pasal selendang ni..nape tak wat cam tgk dgn jay aritu?
wat kat tepi2 dia je...

Jay 11 April, 2009  

i think pic yg kte tgk tuh lg cantik la yang...

n!na 12 April, 2009  

yg ni atas je..
then tepi2 die baru wat jurai2 tu :)
aku pakai cmni je leh x..?
xyah pake tudung blah dlm..?
tp xnampak rambut lee..

Dyalycious 12 April, 2009  

oooo meaning still ade la ek yg jurai2 tu?
tapi tak sarat ke plak nanti?

bole je kot...tapi rasenye lagi better bertudung kot...
wat cam siti nye tudung dulu...

tapi ikut nko la dear..mane nko rase selesa...

n!na 12 April, 2009  

tu ler..
ntah laa..
ingat nk letak je..
ala2 siti gitu :p

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP