Tiny Hand

saye kene TAG..!

 Thursday, April 16, 2009

saye kene tag ngan cik DHIYA.
adoiii..
pepagi da kene..
tp xpe,
ok gak tu...








Upload gmbar yg anda gemari dan jawab soklan dibawah


Kenapa anda suke gambar ini?Apa yg best ngan gambar ni?

saye suke gambar ni sebab mase ni saye rase sangat bahagie. ala² dah kawen gitu :p

walopon encik tunang nampak sedikit berisi, saye tetap sukee :)

walopon rambot encik tunang nmpak cm serabai, saye tetap suke..

i like..!!

Bila kali terakhir mkn pizza?


ntah. bile ek.emm...bulan december ritu kot.

~xberapa minat pizza le~


Lagu terakhir yg anda dengar?

aisehh..lagu pe eh dgr dlm kete td..?

serious x ingat.

bunyi SMS bleh dikire x..?

hehe..


Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?

ngah makan nasik lemak ni ha. sambil kunyah sambil type..


Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?


saye suke encik tunang panggil saye SAYANG :p


Soalan seterusnya ada kaitan dengan org yg anda tag!..tag 6 org
1. Zura

2. Jay

3. Arliana

4. AnaBest

5. Dhiya (tp die yg tag saye..)

6. tade dah. 5 je bleh x..?

Siapa no 1 pada anda?

Zura.1 on my best fwenzz. kawan mase kat teknik dlu. kami dak outsider :) zura duduk blakang aku mase dlm kelas :) pastu nanti kami nk jadi sedara. LAKI die punye ADIK akan kawen ngan LAKI aku nye ADIK. haa..zura nanti dok kat bagan datoh. nanti aku balik umah mentua aku, aku singgah umah ko eh zura. masak sesedap taw..


Org no 3 ada hubungan dgn sape?
Arl de hubungan ngan sape..? tade kot.hehe..


Kata sesuatu berkenaan org no 5..
Dhiya. die dok sblh aku dlm klas. time form 5 kat teknik. suke tido dlm kelas. aku lee yg asik mengejutkan die dr lene. kdg² xsedar bile die tido. sblm tu tgk kusyuk je dgr cekgu ajar. tup² da tido. hampeh. pastu die suke curik kertas turas kat lab. then bagi kat 'org tu' haha. cinte monyet eh dear :p then suke ajak aku g water cooler sbb nk tgk 'org tu' balik kantin. saye pon nk tgk 'dugong' balik kantin. pastu kami memalu. hehehe... kan dear?


Bagaimana dgn org no 4?
Ana die klasmate saye kat teknik. die pengawas. dok kat gerik. pastu die di gosip kan ngan sape ntah lelaki tu. alaa.... time ambik result SPM dorang datang berdua dr Gerik. sape eh jejaka tu..? :p


Siapa org no 2?
Jay. kawan saye kat teknik sampai lee skang. aku dok sebelah die time form 4. mase memula tu sangat laa xsuke Jay. muke cam hape jek. cam bagus je. ehh..aku pon bagus pe..!

jahat sesame ngan Jay, tp Jay je yg kene ketuk ketampi :p hehe.. sorry eh dear :p


Bagi pesanan pd org no 6

Orang no.6 tade laa. xtahu sape lg. tetibe rase cam tade kawan. plak :( Siyann kan......?

3 comments:

Dyalycious 17 April, 2009  

yangg...ape bukak cite tu..malu la aiii....hahahaha...aku mkn nasi kawah..tu sbb tido je slalu..alasan..haha

n!na 17 April, 2009  

haha..
dh memang u suke curik kertas turas.. :p

Dyalycious 17 April, 2009  

kertas turas adalah SEX...hahahahhaha/...
bodoh gile...
aku masuk klas Ms Chan semate2 kertas turas..jgn tak tau..hahahhahah

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP