Tiny Hand

my wedding~ S.O.U.V.I.N.E.R

 Friday, April 10, 2009

semalam pulun wat riben utk souviner :)
ni gambar souviner utk korang.sume dapat. pastu dalam tu de telur :) ~telur je yg mampu. nanti makanan sedap2.lauk pon banyak.korang makan laa sampai tembunn...huhu.
yang bawah ni riben2 yg berjaya di ikat semalam. de la dpt dlm 200++ pcs.
malam ni nk ikat reben lagi then nk potong2 tali utk ikat 'thank you card' :)

semalam sambil2 ikat reben layan la crite MERAH PUTIH , KELIWON & HAGEMARU :p (hagemaru sangat laa bangang.bodos gilerr)





then lg 1 aku de laa order tetris glass. de aaa dalam 60pcs. khas utk KAWAN² saye yang tersayang. HANYA dibagi pd sesiapa yg datang pada hari pernikahan saye jek :) sekian terime kasehh....

haa..pastu aku pon dok cite laa nk story kat glass tu camne. dah bg gambar dh utk dorang lukis la kan, skali draft yg dorang tunjuk tu,adooooiiii.nape laa sangat x cantek muke ku yg bleh dikatekan cantek gak ni.aku tempek gambar korang komen laa eh. buruk sangat ke muke ku ini..?huhu..sedey laaaaa....

tapi encek tunang ku sangat berpuas hati dengan hasil kerja mereka.huhu.aku yg bute seni ke atau muke aku mmg buruk cenggitu...?

korang tengok le draft die.aku attach kan skali gambar yg aku bg suh lukis.







1st time tgk drft ni pic yg atas skali.aku konpius jap.ne 1 aku, ne 1 encik tunang ni..?ceh.muke ku seperti lelaki.sangat leee buruk.aaaaaaaa.tak sukeee..!!!bencii....!! aku dah komplen kat dorang. dorang kate dorang lukis lain....

tengok muke encik tunang dah rupe pelakon MUSTAPHA KAMAL dah.isk isk isk...

jap aku upload lagi draft2 nye :)
sangat kasar kan lukisan dorang..? pastu ce tgk gmbar anak2 ku itu, yg 2 orang kecik tu, sangat jahat kan muke mereke..?aaaa.. tamau anak jahat2. mintak simpang malaikat 44..!!


p/s: korang prasan x gambar tok kadi n encik tunang tu comel...? what i mean is lukisan yg ni nampak lebih 'lembut' & berseni.tp yg lain2 cam kasar je. korang perasan x?ke hanya mainan perasaan ku jek..? ke dorang de banyak pelukis..?

9 comments:

Dyalycious 11 April, 2009  

a'ah la...muke nko keras gile...pastu cam tak muke nko..hehe
pastu bukan nko kurus ke?nape yg 1st pic tu bontot besar?tu bontot aku sesuai la..hhehe..

a'ah anak korg muke sgt tsk tsk tsk...(xmo cakap..nanti jadi doa plak)

soh org tu tuka balik..

Jay 11 April, 2009  

so cute idea ko...

n!na 12 April, 2009  

idea je cute. drawing hudus :(

Dyalycious 12 April, 2009  

weii..
aku bg idea tak nak balas pun.. =((

n!na 12 April, 2009  

hehe..
lupe..
aku reply dlm hati kot :p

bontot tu xpe kot.die xtau bontot aku kecik :p
name pon karikatur,
tapi lukisan die mmg x konsisten..
emosi x stabil kot..

ni dah suh tukar, tp x reply2 lg..
lambat gile..
korang xyah la wat nanti..
wat saket ati jek :(

Dyalycious 13 April, 2009  

sempat ke dpt tu?
wedding nak dekat dah...

n!na 13 April, 2009  

sempat kot..
aku dh menyalak kat dorang hari2 ni :p

cantek 14 April, 2009  

uyoo mane ko buat nih..huhuhu...

n!na 15 April, 2009  

wat kat kugeeku.com :)

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP