Tiny Hand

huhu...

 Wednesday, April 29, 2009

pukul 6.19pm
saye still kat ofis..
waaa....
keje ni saje je taw dengki kat aku..
nape leee ko x abis² lagi ni :(
penat laa aku...
saye start cuti esok..
dan akan mula kerja balik 21 MEI 2009
huhu..
ambik kau..
16 hari aku cuti..
opis kasi 10 HARI je cuti..
lg 6 hari tu tolak annual leave aku lee nampaknyee...
~nape laa aku xleh wat opis ni cm bapak aku nye opis?leh suke² ati nk cuti.ngeeee :)~
apesal xde space ni..?
mushkil aku..
kadang² sapce nye besar sangat..
ni aku tekan enter pon x gak ade space antara paragraph tu..
adooiii...

2 comments:

Jay 29 April, 2009  

bukan mmg off bapak ko ke??
haks/...

n!na 30 April, 2009  

huhu..
sebab bapak aku nye opis laa aku xleh wat camtu..
aku kene jadi contoh..
eekekke..

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP