Tiny Hand

erggghh.GANGGUAN..!!!

 Wednesday, April 15, 2009


SMS
From : 017-485**** <--- ex-bf aku yg kelantan tu..!
Time : 12.39 a.m
Date : 15/04/2009
Situasi saya: lena dibuai mimpi indah :p

"salam wak..sory la kalo sy kacau awak mlm2 ni. sy xtahu apsal mlm ttibe kuat plak hati sy tingat kt awk..actually sy ada smthng nk bg tahu, sy xtahu sy nk cite kt sape..sy xdek kwn rapat y sy blehluahkn..sy hrp kalo awk bc ni pn dh ckup bmaknadh,janjisy bleh luahkn kt someone..bln 6 ni abg sy kawin..mak sy plan nk buat majlis btunang sy skali.pilihan mak sy..skrg xtahu apa sy nk wat apa..dulu sy stuju je pasal sy mala snk pikir..skrg sy rasa cm loser plak pn ada,hdup sy pn mak sy y tentukan..sy dh cuba bkwn dgn 2-3 org dh jgk sblm ni, tmasuk la bkl tunang sy ni..tp hati sy tawar la wak,feel sy xsama cm sy mula2 kenal awk dlu..ntah la, sy pn xtahu nk buat decision cm ner..rasa cm xsedia pn ada..serba salah pn ada..emm..ok la wak, sy rasa dh pjg sy citer kt awak nih..kalo awk baca pn dh cukup puas dh hati sy..sory la wak pasal ganggu mlm2 ni..btw, keep in touch, n hope ur enjoy with ur life.."


korang rasa laa kan die ni betoi2 ke nk luahkan sumthing..?
aku nmpak de ayat2 die yg x konsisten la :p hehe..
ritu aku da ckp kat die yg encik tunang ku yg tersayang tu x bagi aku kawan ngan de dah..
pastu die kate die paham. dah mintak maap, halakan makan minom sume. then kasi sms kat aku cmni gak..
sblm ni die SMS kate kat aku, "oo.nak kawen 1 mei ni eh.semoga bahagia..bla...bla..blaa... mesti sy xdijempot kan...blaa...bla..blaaa"
bile aku mintak address, die reply "xpe lee trime kasih je."
ergghhh...
memang dasar pshyco..!
************************************
lagi 1,
skarang ni badan aku terasa sangat laa lesu bila kat rumah n ofis..
bile keluar jalan2, aku laa manusia paling sihat skali..
badan aku sangat banyak dgn angin.
lg terok,
malam2 mesti terjaga then sesak nafas. cam kene asthma..
tp bile g doc, doc kate lungs aku ok jek..
kalo pagi2 tu bangun,
kaki sakit laa..
sakit kepala laaa,
perot aku plak rase cam penoh ngan angin. kembung yg tahap maximum..!
mama & adik aku laa yg jd mangsa kene picit kan kepala n kaki aku tu..
lalu,
mama aku g laa ke rumah sorang pakcik tu,
~pakcik ni pandai berubat la kire~
pakcik tu kate,
ade gangguan makhluk halus kat aku..
kat umah aku tu banyak gile makhluk2 tu..
~ada orang dengki yg hantar~
~maybe dengki kat bisnes bapak aku or dengki kat mama aku yg sentiasa happy go lucky tu~
~dengan kitorang adik beradik kene kaco :p ~
kire aku ni dh terok gile laa kene kacau..
hmm...
sejauh mane kebenaran nye..
::WALLAHUALAM::


p/s: kalo aku laa kan,aku dh tanye dah pakcik tu sape nye keje.
then aku anto balik kat die..
~dah lame taw bende ni kacau2~
mama aku x tanye pon..!!

9 comments:

Dyalycious 15 April, 2009  

uiks...psycho nye...
cam si hasry plak...mengerikan le...

moga2 nanti time reception tak de ape2 jadi kan..amin....

n!na 15 April, 2009  

amin..
huhu..
aku xbgtaw laki aku..
takot die berindak diluar kawalan..

Dyalycious 15 April, 2009  

jgn weii...
nanti truk plak jadinye...
biar je la...
org psycho jgn dilayan..

cantek 15 April, 2009  

wei..takotnyeee..pe kata ko baca alquran pas smyg..insyaAllah jadi pendiding

n!na 15 April, 2009  

tu laa.laki aku suh bace ayat kursi at least 20x sehari

Dyalycious 15 April, 2009  

ish ustazah btul dah dia skang...hehehehe...
btul2...bace surah al-mulk..kat dorm dulu blaja bace surah al-mulk..

Jay 16 April, 2009  

hurm..kuatkan semgt tau..jgn layan bende2 tuh..ok???

n!na 16 April, 2009  

jahat taw makhluk tu.
suke kaco aku dr segi kesihatan...!!

Anonymous,  14 August, 2009  

sy laa tu yang hantar makhluks tu..ada "s" pasal hantar banyak bkn sekor..hahahaha...amin 15x..

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP