Tiny Hand

EA Form..

 Wednesday, April 29, 2009

aduhaaiiii...
mengape lee jd begini...
saye blum declare tax lagi..
camne ni..
sok last day..
EA form pon mane ntah..
adoiii..
sok kene dtg opis lagi laa ni..
mintak EA form baru :p
~eh.ne leh print dah.kan dah closed acc.~
mintak fotostet punye je lee..
aiseh..
camne lee leh lupe..
tu laa..
ske wat keje last minute..!!!

Read more...

huhu...

pukul 6.19pm
saye still kat ofis..
waaa....
keje ni saje je taw dengki kat aku..
nape leee ko x abis² lagi ni :(
penat laa aku...
saye start cuti esok..
dan akan mula kerja balik 21 MEI 2009
huhu..
ambik kau..
16 hari aku cuti..
opis kasi 10 HARI je cuti..
lg 6 hari tu tolak annual leave aku lee nampaknyee...
~nape laa aku xleh wat opis ni cm bapak aku nye opis?leh suke² ati nk cuti.ngeeee :)~
apesal xde space ni..?
mushkil aku..
kadang² sapce nye besar sangat..
ni aku tekan enter pon x gak ade space antara paragraph tu..
adooiii...

Read more...

29 April 2009

hari ni hari RABU
29 April 2009
lagi 2 hari nak nikah.....
tapii....
saye belum cuti :(
saye kat ofis ni..
tengah tulis post ni haaa...
n jap g nak sambung wat keje...!!
erghhh...
emosi skarang kurang stabil :(
malam ni takteh nak datang nak hantar barang² wat pelamin..
malam ni gak dorang nk deco bilik :p
hari khamis dorang wat pelamin..
hari khamis gak kak na nak decorate tangge..
malam sok saye pakai inai..
MAKCU yang tumbuk..
~inai jangan di blen. nanti warna x lawa~
semalam dah bawak sume barang² keluar dr bilik..
tinggal katil jek :p
hari ni nak g spa...
~sambungan yg dulu tu~
then tambah manicure n pedicure :) ..
pas settle spa,
nak gi umah ZURAcun ambik baju songket die..
~pinjam baju zura. sebab budget da tade nak sewa baju songket :p~
then g butik gemilang ambik baju songket utk malam pas sanding :)
~baju songket gak. tp accessories rambut wat cam ala² jawa~
k lah...
choiww...

Read more...

layaannnn..

 Sunday, April 26, 2009

hehe..
layannn ceramah jap :p
best lak :)


.

Read more...

Preparation...

 Saturday, April 25, 2009

::6 DAYS TO GO::
ape kah perasaan ku...?


huhu..
membuat preparation sangat lee memenat kan..
stress pon ade..
tp sib baik adik2 ku tolong n memanggil kawan2 mereka untuk kerahan tenaga :)


*****


kad yang baru dicetak..
gara2 500pcs yg order dulu xcukup. kire kad instant. 2 hari dh siap...
saye sangat tak suke ngan kad ni.
sebab...... TAK CANTIK..!





untuk souviner ni, ni le project manager nye :)
tanpe nye maybe souviner ku x siap2..
~die rajin wooo. bertungkus lumus die wat~
~TQ dit. jasa mu dikenang :)~


the making of......




taraaaa.......














minah ni plak keje nye membalut hadiah..
hadiah2 untuk cabutan 'x berapa' bertuah mase malam potong kek aku nanti :)
hadiah sume bangang2..
contohnye,
pam jamban, berus jamban span cuci pinggan n etc..
~die ngah balut hadiah utk "hadiah utama"~










ni plak daddy & abg sham memotong pokok...

~bukan dorang yg potong. dorang jadi mandor jek. INDON2 opis aku yg potong~











haaa...

yang ni adalah makhluk Allah yang keje nye hanye men myspace, frenster & fesbuk..

hampehhh jek...

rase cam nak PANGGG.. je!!

~hehe.... jangan maraaa aaaa~


Read more...

honeyMOON

 Thursday, April 23, 2009

ramai tanye saye,
"nanti ko nk honeymoon kat ne..?"
pastu saye pon banyak tanye orang,
"nanti aku nk honeymoon kat ne eh best..?"
erm..
mase awal² wat budget kawen dulu,
memang x de item 'HONEYMOON' ni taw :p
cam x berape penting.
x g honeymoon pon takpe..
kalo nak pergi pon cam lambat sket laa...
herm...
skang ni pon memang plan nk g honeymoon bile kitorang dh settle down sket..
sebab:
1. kitorang tatau nk dok mane pas kawen nanti.
~mama saye suh dok ipoh~
2. encik tunang pon x mintak transfer kat ipoh lg.
3. encik tunang xleh cuti lelame. sebab die 'orang kuat' kat GIANT tepeng tu.
~konon pekerja harapan. yeke????~
4. reception kat umah encik tunang 2 weeks after. 17mei2009.
~cuti lagii..!!!~
5. 9mei kene g majlis kawen uyun. so xkan tiap2 minggu nak cutii...??
~weekend tu cadang nk g jenjalan. melaka ke genting ke.memane je la. kire honeymoon laa tu :p~
so, kami mengambil keputusan utk tangguhkan honeymoon kami :)
tp dengan syarat. kene g lua dr malaysia. paling koman pon BALI :)
hehe...

Read more...

adoii..problem lagii..

 Tuesday, April 21, 2009


adehhh..
xabess²..
ni de problem baru...
my invitation card X CUKUPP..!!

utk kawan² aku dah settle..

ni untuk kawan² my MOM & DAD

hehe..
kne order lagi laa ni..
tapi...
sempat kee..???
alahaii...
nape lee jadi cenggini..?
ritu kate 500pcs cukup....
ni x cukup lakk.....
herm...

Read more...

kene tag lagii..

1 Apakah benda paling penting dalam hidup kamu?
haha..of coz la DUIT :p kalau tade duit, ape pon xleh buat.
nak makan kne ade duit. nk jenjalan kne ade duit. nk shopping lagi aa kne ade duit. nak call kawan2 kne ade duit gak (kredit). nk blogging kne ade stramyx :p komputer kne ade, bli pakai duit :p hehe...

2 Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan duit sendiri?
ermm.nasik lemak breakfast pagi ni leh di kire x..?

3 Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
saye memang nak kawen kat umah je. lagi meriahh....


4 Adakah kamu dilamun cinta?
yes. of coz. happily in love..!
~tengah menghitung hari ni :)~

5 Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
kat Jhonny's kot. makan ngan encik tunang :)

6 Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Buku "BAGAIKAN KHADIJAH DI HATI RASULULLAH" hehe...
~saye nk jadi isteri solehah~

7 Apakah nama penuh kamu?
Zareena Binti Zainuddin
~orang slalu tanye,
"name sape?"
"zareena"
"zareena zainuddin?"
"haah"
then dorang gelak...~
~kelakar ke name saye..?~

8 Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
mama la kot. ape nk sume dapat. ngan babah dapat gak, tapi GERUN tu ade sket :p ngan mama pon gerun gak. gerun bile die stat membebel.erghhh.... xlarat dengar..!!

9 Namakan seseorang yang kamu ingin berjumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
hehe.da jumpe da pon..
~my MR. RIGHT~

10 Adakah kamu mencuci pakaian kamu sendiri?
ermm.. banyak baju x basuh ni. de sesape yg baik hati nak basuh kan x..? misti tade kan..? sooooo, kene laa basuh sendiri...
~ye. saye basuh sendiri. masok dlm mesin, mesin yg cuci.tapi saye yg instruct mesin tu, so saye laa yg cuci~

11 Org yg kamu nk tag ??
orang2 yg saye nk tag misti cik dhiya dah suruh kan..?

Read more...

mas kawen ku..

 Monday, April 20, 2009

"aku terima nikahnye zareena binti zainuddin dgn mas kawen
nye seutas rantai tangan emas tunaiiiii....
"



nanti encik tunang kene lafaz cmtu..

entah laa..
agak² brape kali lafaz eh..?
ermm..
jangan lebih 2x dah laa..
jgn kate die yg berpeloh, ngan aku² skali berpeluh nanti..
hehe..


sunday ritu dah gi bli mas kawen..
gelang bijik bujur²..
pas tu encik tunang prektis lafaz nikah..
~cam panjang je.siyannn die.hehe~
encik tunang kate susah nk lafaz. panjang n cm x cukup nafas..
then aku pon kate.....

"ok le tu atleast nama saye 1 perkataan je tau. haa..."


then encik tunang leh kate begini dgn selambe nyeee......


"kite tuka laa mas kawen tu. gelang dapat gak, tp masa lafaz tu tuka jd 80 hengget je ke.haa..ok x..?"


~amboii.suke² ati jek nk tuka. mane bleh..!dah declare kat borang kawen, tok kadi pon dh prektis taw~

hehe..
xpe laa sayang..
17kali lafaz pon xpe..
kalo tok kadi suh gi mandi dlu or gi makan dlu then baru sambung akad pon xpe..
sayeee tetap sayang awak..!

******************************************************

saye sangat hepi dating kali ni.sebab...

1. saye dapat beli gelang mas kawen saye..
2. saye dpt rantai utk majlis batal air sembahyang
3. saye dpt levi's skinny jeans from encik tunang..


~walopon saye tahu encik tunang tgh xde duit (org yg dkt nak kawen ni ne de duit..!), tapi die tetap beli kan utk saye. setelah die tgh muke saye penuh pengharapan~

~thanx my dear. luv u soooo muchh..!!~

(nampak cam materialistic kan..?)

semalam saye g SPA kat SPA RATU :) rase cam worth sangat bayar RM208. pakej RATU SEHARI. die bagitermasuk:

1. sauna herba

2. mandi lulur (best gile!)

3. mandi bunga+aura

4. rendaman kaki - buang toksin

5. body massage

6. facial

then lg 2 ni sambung minggu depan. sbb saye dah lapar mase tu :p datang kul 10.30pagi, balik semalam kul 4. (lapar gileeee)

7. foot spa

8. cream bath






Read more...

erghhh......

 Sunday, April 19, 2009

dah dekat2 nak majlis ni macam2 benda jadi..
semua x berjalan ngan lancarr..!!
aaa...


tensyeennnnnn....
bencii..!!
b**i...........!!!
cil*ka.....!!!


aaaaaaaaaaaaaaa...




gerammmm.....!!!!!!!!
benciii...!!!!!!
sakit hatii...!!!!!
tak sukeee.... tak suke..! x suke!!!
ok²...
relexxxx...
tarik nafasss....
dah..
gi mandi, kang nk kuar kan..?!!
haaa...
gi cepat..!
~nak gi beli gelang n g fitting baju kat teluk intan..!!~
~ni lagi 1 masalah..!~
hopefully sume ok =((

Read more...

sayang...awak suke makan ape..?

 Thursday, April 16, 2009

tadi browse tenet, nk cari resipi cheese tart..
~saye sangat teringin nk makan~
then tetibe teringat...
saye kene masak utk encik suami saye nanti..
dlm 2 minggu je lagi..
then call encik tunang :)
"sayang, sayang suke makan ape eh..?"
"erm.nape yangg..? sayang nk masak kan ke..?"
"ye le. kang ade yg kurus kering lak kang x makan. tp nanti le. bkn skang"
"ok. saye suke makan.......
  1. kari ayam
  2. ayam masak merah
  3. ikan siakap 3 rasa
  4. ayam percik
  5. rendang ayam
  6. sayur kailan goreng ikan masin
  7. nasik lemak lauk ayam merah
  8. sup ayam
  9. sup daging
  10. sup ekor
  11. masak lemak telur
  12. masak lemak pucuk paku

.........eemmm..pe lagi eh.lupe la. tp yg ni feveret la"

aaaa....susah nye..!!

nape laa encik tunang xsuke makan ikan goreng cicah sambal belacan ke. ayam goreng ke. cendawan rebus ke. alaaa...yg simple2 gitu...

bleh ke aku nk masak lauk2 ni sume..? aku pon bkn suke sangat makanan masak2 lemak sume ni. adoiiiii.......... =((

Read more...

saye kene TAG..!

saye kene tag ngan cik DHIYA.
adoiii..
pepagi da kene..
tp xpe,
ok gak tu...








Upload gmbar yg anda gemari dan jawab soklan dibawah


Kenapa anda suke gambar ini?Apa yg best ngan gambar ni?

saye suke gambar ni sebab mase ni saye rase sangat bahagie. ala² dah kawen gitu :p

walopon encik tunang nampak sedikit berisi, saye tetap sukee :)

walopon rambot encik tunang nmpak cm serabai, saye tetap suke..

i like..!!

Bila kali terakhir mkn pizza?


ntah. bile ek.emm...bulan december ritu kot.

~xberapa minat pizza le~


Lagu terakhir yg anda dengar?

aisehh..lagu pe eh dgr dlm kete td..?

serious x ingat.

bunyi SMS bleh dikire x..?

hehe..


Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?

ngah makan nasik lemak ni ha. sambil kunyah sambil type..


Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?


saye suke encik tunang panggil saye SAYANG :p


Soalan seterusnya ada kaitan dengan org yg anda tag!..tag 6 org
1. Zura

2. Jay

3. Arliana

4. AnaBest

5. Dhiya (tp die yg tag saye..)

6. tade dah. 5 je bleh x..?

Siapa no 1 pada anda?

Zura.1 on my best fwenzz. kawan mase kat teknik dlu. kami dak outsider :) zura duduk blakang aku mase dlm kelas :) pastu nanti kami nk jadi sedara. LAKI die punye ADIK akan kawen ngan LAKI aku nye ADIK. haa..zura nanti dok kat bagan datoh. nanti aku balik umah mentua aku, aku singgah umah ko eh zura. masak sesedap taw..


Org no 3 ada hubungan dgn sape?
Arl de hubungan ngan sape..? tade kot.hehe..


Kata sesuatu berkenaan org no 5..
Dhiya. die dok sblh aku dlm klas. time form 5 kat teknik. suke tido dlm kelas. aku lee yg asik mengejutkan die dr lene. kdg² xsedar bile die tido. sblm tu tgk kusyuk je dgr cekgu ajar. tup² da tido. hampeh. pastu die suke curik kertas turas kat lab. then bagi kat 'org tu' haha. cinte monyet eh dear :p then suke ajak aku g water cooler sbb nk tgk 'org tu' balik kantin. saye pon nk tgk 'dugong' balik kantin. pastu kami memalu. hehehe... kan dear?


Bagaimana dgn org no 4?
Ana die klasmate saye kat teknik. die pengawas. dok kat gerik. pastu die di gosip kan ngan sape ntah lelaki tu. alaa.... time ambik result SPM dorang datang berdua dr Gerik. sape eh jejaka tu..? :p


Siapa org no 2?
Jay. kawan saye kat teknik sampai lee skang. aku dok sebelah die time form 4. mase memula tu sangat laa xsuke Jay. muke cam hape jek. cam bagus je. ehh..aku pon bagus pe..!

jahat sesame ngan Jay, tp Jay je yg kene ketuk ketampi :p hehe.. sorry eh dear :p


Bagi pesanan pd org no 6

Orang no.6 tade laa. xtahu sape lg. tetibe rase cam tade kawan. plak :( Siyann kan......?

Read more...

erggghh.GANGGUAN..!!!

 Wednesday, April 15, 2009


SMS
From : 017-485**** <--- ex-bf aku yg kelantan tu..!
Time : 12.39 a.m
Date : 15/04/2009
Situasi saya: lena dibuai mimpi indah :p

"salam wak..sory la kalo sy kacau awak mlm2 ni. sy xtahu apsal mlm ttibe kuat plak hati sy tingat kt awk..actually sy ada smthng nk bg tahu, sy xtahu sy nk cite kt sape..sy xdek kwn rapat y sy blehluahkn..sy hrp kalo awk bc ni pn dh ckup bmaknadh,janjisy bleh luahkn kt someone..bln 6 ni abg sy kawin..mak sy plan nk buat majlis btunang sy skali.pilihan mak sy..skrg xtahu apa sy nk wat apa..dulu sy stuju je pasal sy mala snk pikir..skrg sy rasa cm loser plak pn ada,hdup sy pn mak sy y tentukan..sy dh cuba bkwn dgn 2-3 org dh jgk sblm ni, tmasuk la bkl tunang sy ni..tp hati sy tawar la wak,feel sy xsama cm sy mula2 kenal awk dlu..ntah la, sy pn xtahu nk buat decision cm ner..rasa cm xsedia pn ada..serba salah pn ada..emm..ok la wak, sy rasa dh pjg sy citer kt awak nih..kalo awk baca pn dh cukup puas dh hati sy..sory la wak pasal ganggu mlm2 ni..btw, keep in touch, n hope ur enjoy with ur life.."


korang rasa laa kan die ni betoi2 ke nk luahkan sumthing..?
aku nmpak de ayat2 die yg x konsisten la :p hehe..
ritu aku da ckp kat die yg encik tunang ku yg tersayang tu x bagi aku kawan ngan de dah..
pastu die kate die paham. dah mintak maap, halakan makan minom sume. then kasi sms kat aku cmni gak..
sblm ni die SMS kate kat aku, "oo.nak kawen 1 mei ni eh.semoga bahagia..bla...bla..blaa... mesti sy xdijempot kan...blaa...bla..blaaa"
bile aku mintak address, die reply "xpe lee trime kasih je."
ergghhh...
memang dasar pshyco..!
************************************
lagi 1,
skarang ni badan aku terasa sangat laa lesu bila kat rumah n ofis..
bile keluar jalan2, aku laa manusia paling sihat skali..
badan aku sangat banyak dgn angin.
lg terok,
malam2 mesti terjaga then sesak nafas. cam kene asthma..
tp bile g doc, doc kate lungs aku ok jek..
kalo pagi2 tu bangun,
kaki sakit laa..
sakit kepala laaa,
perot aku plak rase cam penoh ngan angin. kembung yg tahap maximum..!
mama & adik aku laa yg jd mangsa kene picit kan kepala n kaki aku tu..
lalu,
mama aku g laa ke rumah sorang pakcik tu,
~pakcik ni pandai berubat la kire~
pakcik tu kate,
ade gangguan makhluk halus kat aku..
kat umah aku tu banyak gile makhluk2 tu..
~ada orang dengki yg hantar~
~maybe dengki kat bisnes bapak aku or dengki kat mama aku yg sentiasa happy go lucky tu~
~dengan kitorang adik beradik kene kaco :p ~
kire aku ni dh terok gile laa kene kacau..
hmm...
sejauh mane kebenaran nye..
::WALLAHUALAM::


p/s: kalo aku laa kan,aku dh tanye dah pakcik tu sape nye keje.
then aku anto balik kat die..
~dah lame taw bende ni kacau2~
mama aku x tanye pon..!!

Read more...

pakcik kayoo..

 Sunday, April 12, 2009

semalam, 11April2009 family bakal mertua saye datang :)
hantar duit belen utk duit hantaran :)
mase bertunang dulu dh bg deposit RM3,000.00
ni bagi lg RM7,000.00..
3k tu dh abes dah :)
ni de plak 7k dlm tangan,
haha..
rase cam orang kaye jap :p


tapi dorang sangat sempoi..
bagi duit 7k letak dlm beg camni jek :p
hehe..

~nah.ambik le 7ribu ni~











sib baek 3k dulu wat cantek2 :p

Read more...

Penyakit Kaki, Tangan & Mulut

 Saturday, April 11, 2009


huhu.siyann...
anak buah kesayangan aku tu, si hasya adleen binti badrul hisam dh kene penyakit ni.
skang mmg virus tu kot.
ke mmg budak2 suke kene..
so semalam x sampai hati nk sakat sampai nangis :p
doc x bagi die g tadika selame 5hari.
pastu mama die ckp kalo byk sgt budak kat tadika tu kene,
tadika tu kene tutup kejap :p
kelakar laa...
sempat tangkap gambar :p

~buat² sedey plak~

~kat lidah doc kate cm harimau.banyak sangat~ hehe

Read more...

selendang ni ok x..?

ofis mate ku yg bernama kak ita telah mengoffer kan dirinye utk merekacipte selendang yg akan aku pakai time nikah nanti.
~kain disediakan oleh aku. beads sume die beli tp pakai duit aku.hehe~


aku dh bg idea cmne. aku nk ala-ala fifi nye selendang :)
ala-ala jek. bkn exactly. hehe...


ni le idea kak ita.

aku rasa ok kot.

pas jahit yg tampal2 tu, die jahit beads kaler same ngan baju aku.

aku pakai cam gini je nanti time nikah leh x..?
xyah pakai tudung kat dalam.
letak selendang tu depan sket.
kasi tutup rambut..
ok x..?

Read more...

nak balik!

 Friday, April 10, 2009


haha.da siap cari layout.
camne nk ilang kan minatang yg kaler oren atas tu eh..?
hudus tol.
hmm..
hari ni dok ofis x wat keje pon.
eh.....buat2.
sblm lunch td dh settle.pas lunch dok ngadap blog :p haha...
(boss xde maa)
saye da tade mood nk keje la bosss.
nak cuti leh x..?
saye dh gatai nak kawen ni..!


malam ni nk tulis kad plak.
pastu siap2 kan.then sok leh pos.
next wik korang leh dapat :)


ni bahagian doa :)



hmm..rindu plak kat anak kezen aku ni..
dah lama x sakat die bagi nangis.
last skali aku sakat die masa die balik tadika.
aku kate nk koyak2 kan buku die biar cekgu die marah :p
hehe.pastu die nangis.
hehe..
aku siap tangkap gmbr lg :p
hopefully aku balik ni die ade lg kat umah aku.
kalo aku masok je pintu umah die misti kate "hasya rasa ayong ni cam cantek la"
aku pon jawab "ye ke? hasya pon cantek gak"
pastu die kembang. pastu pe lagi kene sakat laa ngan aku.hehe
aku nak sakat die ah jap g sampai nangiss :p




ok.chiow..!

p/s: mama pesan bli kelapa sblm balik.

Read more...

20 days-to-go


huhu.1st time dapat kad kawen orang tulis camni.
(walopon basah tp aku still nampak perkataan SUAMI tu)
slalu tu "bebe & tunang", "zareena & pasangan" ...
kali ni Nina & Suami.huh..
aku blum kawen lagi laa...
lagi 20 hari nk nikah ni..
maybe sebab die kawen 9 mei n time tu saye dah pun BERSUAMI kot.
kot lagi...?bkn kot lagi dah.memang kompom..!!!
walopon hanya tinggal 20 hari je lagi aku akan jadi 'anak dara' tp aku still x rasa pape nk kawen ni...
hehehe...

Read more...

my wedding~ S.O.U.V.I.N.E.R

semalam pulun wat riben utk souviner :)
ni gambar souviner utk korang.sume dapat. pastu dalam tu de telur :) ~telur je yg mampu. nanti makanan sedap2.lauk pon banyak.korang makan laa sampai tembunn...huhu.
yang bawah ni riben2 yg berjaya di ikat semalam. de la dpt dlm 200++ pcs.
malam ni nk ikat reben lagi then nk potong2 tali utk ikat 'thank you card' :)

semalam sambil2 ikat reben layan la crite MERAH PUTIH , KELIWON & HAGEMARU :p (hagemaru sangat laa bangang.bodos gilerr)





then lg 1 aku de laa order tetris glass. de aaa dalam 60pcs. khas utk KAWAN² saye yang tersayang. HANYA dibagi pd sesiapa yg datang pada hari pernikahan saye jek :) sekian terime kasehh....

haa..pastu aku pon dok cite laa nk story kat glass tu camne. dah bg gambar dh utk dorang lukis la kan, skali draft yg dorang tunjuk tu,adooooiiii.nape laa sangat x cantek muke ku yg bleh dikatekan cantek gak ni.aku tempek gambar korang komen laa eh. buruk sangat ke muke ku ini..?huhu..sedey laaaaa....

tapi encek tunang ku sangat berpuas hati dengan hasil kerja mereka.huhu.aku yg bute seni ke atau muke aku mmg buruk cenggitu...?

korang tengok le draft die.aku attach kan skali gambar yg aku bg suh lukis.







1st time tgk drft ni pic yg atas skali.aku konpius jap.ne 1 aku, ne 1 encik tunang ni..?ceh.muke ku seperti lelaki.sangat leee buruk.aaaaaaaa.tak sukeee..!!!bencii....!! aku dah komplen kat dorang. dorang kate dorang lukis lain....

tengok muke encik tunang dah rupe pelakon MUSTAPHA KAMAL dah.isk isk isk...

jap aku upload lagi draft2 nye :)
sangat kasar kan lukisan dorang..? pastu ce tgk gmbar anak2 ku itu, yg 2 orang kecik tu, sangat jahat kan muke mereke..?aaaa.. tamau anak jahat2. mintak simpang malaikat 44..!!


p/s: korang prasan x gambar tok kadi n encik tunang tu comel...? what i mean is lukisan yg ni nampak lebih 'lembut' & berseni.tp yg lain2 cam kasar je. korang perasan x?ke hanya mainan perasaan ku jek..? ke dorang de banyak pelukis..?

Read more...

balik arr

 Thursday, April 9, 2009

6.40pm.nk balik ar.perot lapa gilerrr.mama sure x masak lg ni.tmbh2 daddy ku outstation.misti malas mau masak.adoii lapa nyeee...

daddy g outstation sbb g meeting pastu g menjempot skali :)
mama td g balik kampong. pagi2 morning dh chow. g menjempot gak :)
aku..? rilek bace blog n wat blog.
hehe..
semangat tol dorang. aku gak x rase pape lg ni :)

ok2..
nk balik..
daaa....

Read more...

adoi..susahnyeee

susahnyee nk cari layout. orang2 d opis ni sume dh balik (bos tade sume balik awal eh!!) xpe..
cari sampai dpt..!balik umah pon bkn de pe.nk maen tenet pon x feeling :p baik dok opis sorang2.

Read more...

aku da de BLOG..!

ngeeee :)
tengok kengkawan sume de blog.asik bace blog dorang jek.pastu komen.bace, komen, bace komen.hmm..
memule bace blog DHIYA, best gak.minah tu kan byk sgt story nye. then tgk JAY pon de blog (bace jek.xkomen pon.hehe). last2 tgk ARL pon de blog gak..!
ehhh...ni xbly jadi..!

PERLUKAH AKU PON DE 1 BLOG..?

haha..
mereka2 itu pon berkata....

JAY berkata: "zaree- haks...tolong la wat satu..supaya kitorang update rutin ko..."

DHIYA plak berkata: "to zaree...gi wat satu gak..addicted wei..leh tau perkembangan nak jadi ratu sehari ni..hehehe"



ok laaaa.aku wat laa ni..
tapi nape layout aku xlawa..?
korang nyee lawa...
xpe..
nanti aku lawakan...



[boss tade, keje pon tade, pekerja siap leh wat blog lg :p hihi]~sorry ye bosss...

Read more...
There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP